Lindsey a Tiger to priznali: randia spolu

18. marca 2013

Šepká sa o tom už dávnejšie, ale slávna americká  po zranení sa zotavujúca lyžiarka Lindsey Vonn teraz oficiálne priznala, že má vzťah s nemenej slávnym golfistom Tigrom Woodsom. Urobila to cez facebookovú stránku.

Lindsey Vonn k spoločnej fotke s Tigrom Woodsom uviedla: „Myslím si, že to nebolo veľmi dobre utajené tajomstvo, áno, randím s Tiger Woodsom. Naše vzťahy sa v posledných mesiacoch vyvinuli z priateľstva do niečoho silnejšieho a teším sa z toho. Neplánujem sa o tom ďalej rozširovať, bola by som rada, keby to bola časť života medzi nami, rodinou a blízkymi priateľmi. Ďakujem za pochopenie a ďalšiu podporu. “ LV

Status na Facebook pridal aj Tiger: „Táto sezóna je zatiaľ pre mňa fantastická vďaka mojim víťazstvám v Torrey a Doral. Niečo pekné sa však odohralo aj mimo ihriska, a to bolo stretnutie s Lindsey Vonn. S Lindsey sme priatelia už nejaký čas, ale v posledných mesiacoch sme sa zblížili a randíme. Ďakujem vám za podporu a rešpektovanie môjho súkromia. Chceme pokračovať vo svojich vzťahoch v súkromní, ako obyčajní ľudia a súťažiť ako športovci.“ TV

Stačilo pár minút a na Facebooku nazbierali stovky ohlasov, ktoré stále pribúdajú. Pozitívnych, ale minimálne v rovnakom počte aj takých, ktoré už teraz nedávajú tomuto vzťahu dlhé trvanie.

 

 

 

 

Autor: Jana Janků | 18. marca 2013

Komentáre

  1. Tesim sa. Urcite sa mu bude teraz lepsie darit. Je to jeden z najlepsich golfistov sveta, na jeho hru sa mozem pozerat hodiny.