Načo platiť airolíniam za palice, keď sa dajú požičať

05. decembra 2013

Najväčšia európska spoločnosť, zaoberajúca sa požičiavaním golfových palíc — ClubstoHire.com,  rozšírila svoje podnikanie na ďalší kontinent. Konkrétne do Kapského mesta v Juhoafrickej republike, ktoré patrí medzi populárne golfové  destinácie. Radi tam chodia najmä golfisti z krajín, kde sa v zime golf hrať nedá. Navyše ide o miesto, kde sa hrá osem turnajov European Tour.

Je to v poradí už 17. miesto, kde ClubstoHire otvorili svoju požičovňu. Nájdete ju podľa názvu Neil’s Transfer Services na Medzinárodnom letisku v Kapskom Meste, ktoré je tretím najväčším africkým letiskom. Sadu palíc si tam možno požičať od 35 € na týždeň. Výhodou letiska je, že je vzdialené len 20 km od jedných z najkrajších ihrísk na svete, ako je Royal Cape, Fancourt, Pearl Valley, Atlantic Beach, Steenberg či Westlake.

ClubstoHire  ponúka palice takých značiek, ako sú TaylorMade, Callaway, Wilson Staff a Mizuno. Ide teda o najznámejšie a najobľúbenejšie značky na trhu. Podľa odhadov spoločnosti za tri roky, čo túto službu ponúka, ušetrili golfisti viac ako 3 mil. €, ktoré by inak zaplatili leteckým spoločnostiam za prepravu golfových bagov. Tohto roku ich službu využilo 40 000 golfistov. Stačí si totiž palice objednať cez web stránku www.clubstohire.com  a tie vás už čakajú na letisku.

V súčasnosti možno služby ClubstoHire.com využívať v portugalskom  Faro, Lagose (Algarve) a Lisabone, španielskej Malage, Murcii, Alicante, Girone, La Linea/Gibraltar; Palma na Malorke, na Tenerife; Gran Canaria, v tureckom Beleku, Aphrodite Hills na Cypre, Isle of Man, škótskom Edinburghu či írskom Dubline.

Aké poplatky vyžadujú letecké spoločnosti?

Aer Lingus € 60 spiatočná
BMI baby € 45 spiatočná
Easy Jet € 60spiatočná
Flybe € 60 spiatočná
Flyglobespan € 45 spiatočná
FlyMonarch € 60 spiatočná
Jet 2 € 40 spiatočná
Ryanair € 100 spiatočná
Thomsonfly € 45 spiatočná
Lufthansa € 75 spiatočná
Air Berlin € 120 spiatočná

Kontakt: http://www.clubstohire.com/

Autor: Jana Janků | 05. decembra 2013