Na golf do zahraničia? Dá sa cestovať aj bez palíc

10. decembra 2015

Na Vianoce sa mnohí golfisti aj s rodinami chystajú do zahraničia a cestovanie s golfovými bagmi je riadna oštara. Je tu však najväčšia európska požičovňa palíc firma ClubstoHire. Tá každoročne pridáva do svojej ponuky nové destinácie i ďalšie najmodernejšie sety .

Hoci má Clubstohire www.clubstohire.com (v preklade z angličtiny Palice na požičiavanie) sídlo v írskom Dubline, požičovne už otvorila v 22 golfových destináciách. V súčasnosti možno jej služby využívať v Slovákmi i Čechmi mimoriadne obľúbenom tureckom Beleku,  portugalskom Faro, Lagose (Algarve) a Lisabone, španielskej Malage, Murcii, Alicante, Girone, La Linea/Gibraltar; Palma na Malorke, na Tenerife a Gran Canaria, Aphrodite Hills na Cypre, Isle of Man, škótskom Edinburghu či írskom Dubline. Nedávno pribudli ďalšie golfovými ihriskami priam posiate miesta v USA – Orlando, Florida, Las Vegas, Nevada and Phoenix/Scottsdale.

Výber je veľký

ClubstoHire  ponúka palice takých značiek, ako sú TaylorMade, Callaway, Wilson Staff a Mizuno. Svoju ponuku neustále dopĺňa o najmodernejšie sety. Golfisti si môžu požičať napríklad drevá TaylorMade JetSpeed alebo železá SpeedBlade či driver R1. Nechýba driver Big Bertha alebo X2 Hot od Callaway, ale aj niekoľko iných populárnych značkových produktov ako sú fervejové drevá Diablo Octane, ktorými hrá aj víťaz Race to Dubai golfista Henrik Stenson. V ponuke sú aj železá Wilson Staff´s FG Tour či Mizuno JPX-825, juniorské sety či sety pre ľavákov, patre značky Callaway Odyssey 2-ball a samozrejme patria k tomu aj golfové bagy.

V Beleku cez Matrix

Palice si stačí objednať cez web stránku www.clubstohire.com  a budú vás čakať na letisku. V Beleku vám ich donesie rovno do hotela, ktorý si určíte, partnerská firma Matrix a príde ich na konci vášho pobytu aj vyzdvihnúť. Palice v tomto  stredisku požičiava ClubstoHire.com od roku 2011 a najnovší set  Taylomade palíc stojí od 80 €.
V minulom roku využilo službu tejto požičovne rekordných vyše 50-tisíc zákazníkov. Podľa odhadov spoločnosti za tri roky ušetrili golfisti vďaka tomu vyše 3,3 mil. €, ktoré by inak zaplatili leteckým spoločnostiam za prepravu golfových bagov. Veď napríklad Ryanair si účtuje 80 €/kg za online zaplatenú spiatočnú prepravu bagu, ak tak urobíte až na letisku, je to 120 €, Sun Express lietajúci do Beleku 80 €, Air Berlin 100 €.

Poplatky za požičanie golfového setu

7 dní Od 35 €
8 10 dní 10 € za deň pri prenájme viac ako 7 dní
14 dní Od 70 €

Výhody

  • Nepotrebujete platiť leteckým spoločnostiam čoraz vyššie poplatky za prepravu palíc.
  • Neplatíte batožinu  taxikárovi, ktorý vás dovezie na či z letiska.
  • Nemusíte sa obávať, že vaše palice sa po ceste poškodia alebo stratia.
  • Nemusíme sa namáhať s prepravou palíc do letiskového oddelenia na odbavovanie nadrozmernej batožiny.
  • Užite si pohodlie toho, že palice si vyzdvihnete na letisku, ktoré ste si určili.
  • Užite si výhodu výberu najmodernejších palíc, s akými by ste si možno inak nezahrali.
Autor: Jana Janků | 10. decembra 2015