Hrubá Borša: kvalita, atmosféra, rozumné ceny

23. februára 2016

Hneď po otvorení prvých a potom aj druhých deviatich jamiek sa Hrubá Borša zaradila medzi najpopulárnejšie slovenské ihriská. Chýr putuje aj do zahraničia, o čom svedčí množstvo návštev golfistov aj z Česka, Rakúska, Maďarska i iných krajín.

A čo čaká golfistov v Green Rezorte Hrubá Borša v nadchádzajúcej sezóne 2016? Informuje o tom Nikoleta Vlahyová.

020820141848

Bonus – pre nových golfistov

Cenníky členstiev na sezónu 2016 ostávajú v porovnaní s minulým rokom nezmenené. Ako bonus tento rok ku každému zakúpenému členstvu dávajú darček – Štart kartu – týždeň/víkend v hodnote 20 €/30€ zdarma. Kurz je určený pre rodinu, priateľov a známych, ktorí golf ešte neskúsili, alebo nie sú držiteľmi zelenej karty.

130_mKurz Štart karta zahŕňa: 

  • 2x 50 min. kurz pod vedením profesionálneho trénera,
  • 2x košík loptičiek = 72 lôpt,
  • požičanie golfových palíc,
  • oboznámenie sa s golfovou etiketou, pravidlami a zásadami bezpečného správania sa na ihrisku,
  • ukážku hry na 9 jamkovom verejnom ihrisku Public,
  • nácvik krátkej a dlhej hry, odpaly z piesku, tréning na puting gríne a vystavenie štart karty.

HB jamka c.11

Príchod platanovou alejou

„V roku 2016 plánujeme investovať do vybavenia areálu a zvýšenia spokojnosti návštevníkov,“ hovorí správa z Hrubej Borše. „Naďalej budeme vynakladať veľké úsilie na zlepšovanie hracích podmienok ihriska a služieb s tým spojených. V súčasnosti už prebieha výstavba príjazdovej cesty s platanovou alejou do areálu, rozširujeme počet parkovacích miest a začíname s inštaláciou lavičiek na ihrisku. Investujeme aj do nášho strojového parku tak, aby ihrisko bolo v prevádzke čo najdlhšie a v čo najvyššej kvalite počas celého roka. Tak isto investujeme do posilnenia nášho pracovného tímu a do jeho ďalšieho odborného rastu.“

Pre veľký úspech chcú v Green rezorte nadviazať na podujatia, ktoré sa tam konali minulú sezónu. Opäť sa bude dať zapojiť do pravidelných klubových HCP turnajov a obľúbených fun turnajov, ktoré budú tento rok obohatené o nových sponzorov a zaujímavé ceny. Budú to napr. Nočný Fun Texas Scramble dvojíc, Captain Morgan Fun, Burčák HCP Day, Veľkonočný HCP Day a mnohé ďalšie.

„Filozofia Golfového klubu Borša stojí na troch parametroch: najkvalitnejšie ihrisko – priateľská atmosféra – rozumné ceny,“ zdôrazňuje N. Vlahyová.

 

 

Autor: Jana Janků | 23. februára 2016