Vydarený Family Golf Cup v Adamstale

02. augusta 2017

Hralo sa pod riadne rozpálenou oblohou a nepomohli ani okolité nádherné lesy. Napriek tomu mal 1. ročník Family Golf Cup, s podtitulom turnaj priaznivcov web magazínu www.golfandtravel.sk v rakúskom Adamstali skvelú atmosféru.

Najlepšiu formu previedol Milan Pánik, ktorý sa s počtom 36 netto bodov stal absolútnym víťazom turnaja a zvíťazil aj vo svojej kategórii HCP do 15.  S diplomami a cenami za najlepšie výsledky odchádzali v tejto kategórii aj Petr Krafka, Peter Šlapák a Pavol Bojkovský. V ďalšej kategórii HCP 15,1-25 zvíťazil Adam Bojkovský pred Darinou Hánovou a Jurajom Vanekom. A veľká konkurencia bola aj v kategórii HCP 25,1-54, kde dominovali na prvých dvoch priečkach dámy – zvíťazila Ľuboslava Páleniková pred Denisou Struhárovou a tretie miesto si vybojoval Jozef Martinec.

Hoci išlo iba o priateľský turnaj golfovej rodiny kamarátov (preto názov Family Golf Cup) bez akejkoľvek veľkej reklamy a podpory sponzorov (skvelé ceny priniesli účastníci), organizátorku potešil veľký záujem hráčov. Plne sa naplnil limit stanovený ihriskom – 68 hráčov a mnohí ďalší záujemcovia museli byť odmietnutí. Golfové ihrisko niekoľkonásobného Majstra sveta v ralley Franza Wittmana (prišiel sa pozrieť aj medzi nás) v Adamstale je skrátka pre svoju nevšednú krásu i obtiažnosť aj pre slovenských golfistov stále veľkým lákadlom. Škoda, že sa tam dosť zhoršili služby kuchyne.

 

Autor: Jana Janků | 02. augusta 2017

Komentáre

  1. Janka bolo to skvele.Dik ze si sa na to podujala.Bola si skvela organizatorka vsetko klapalo.
    Este raz dik Milan a Ludka Panikovi