V Borši sa tešia na nový klubový dom

04. apríla 2018

V Golfovom klube Borša čakajú na hráčov v sezóne 2018 príjemné novinky. Tou najväčšou, ktorú musíme spomenúť ako prvú, je bezpochyby výstavba nového clubhousu, ktorého časť by mala začať slúžiť už onedlho.

Druhou novinkou, ktorá zlepší komfort hráčov, je spustenie novej webovej stránky. Je modernejšia, prehľadnejšia a nájsť na nej možno všetko ohľadom areálu GREEN RESORT, ako aj informácie o turnajoch či členstvách.

Novú turnajovú sezónu otvoril 23. marca 2018 otvárací Ecletic HCP Day turnaj. Ecletic túra bude pokračovať aj tento rok štandardne – vždy v utorok a piatok. Hrá sa v nej o krásne trofeje v jednotlivých turnajoch a hodnotné golfové zájazdy do Turecka od cestovnej kancelárie Gabriel Tour sú určené pre víťazov celoročnej súťaže. Pokračovať budú

Jamka č. 11

aj tematické Fun Texas

Takto bude vyzerať nový klubový dom s výhľadom na jazierko.

turnaje. Budú aj zábavné nočné Texasy a zaujímavý bude iste aj Texas vo formáte hráč-nehráč, v ktorom si golfista prizve do dvojice priateľa či priateľku, ktorí ešte s golfom skúsenosti nemajú. Takýmto spôsobom chceme v GKBO prilákať ku golfu čo najviac ľudí. A keďže chceme podporovať aj mladých golfistov, zaviedli sme dve nové série turnajov. Prvou sú Sunset Junior HCP turnaje hrané na 9 jamiek a druhou Junior Borša HCP Day, ktoré sa budú hrať počas vybraných nedieľ a sú určené pre deti a mládež.

Nebude chýbať ani široká škála komerčných turnajov. Otvorené Majstrovstvá GKBO na rany 2018 sú naplánované na nedeľu 16. septembra a po celý rok sa bude bojovať aj o Majstra klubu v jamkovej hre.

Ak rozmýšľate do čoho cez leto zapriahnuť ratolesti, tak letný golfový tábor je ideálna voľba. Pod taktovkou skúseného trénera Johna Carolla sa budú deti učiť a zdokonaľovať v golfe, ale takisto sa zabavia aj pri iných aktivitách. Konkrétne termíny táborov nájdete na www.golfborsa.sk.

Keďže chceme v GKBO udržať golf pre verejnosť čo najdostupnejší, jedinú cenu, ktorú sme oproti vlaňajšej sezóne zmenili, je cena fee PO-ŠTV. Tá je po novom 32 € za 9 jamiek a 45 € za 18-tku. Ostatné ceny ako aj ceny jednotlivých členstiev zostali rovnaké. V neskorších popoludňajších hodinách ponúkame zľavnené Sunset Fee a pre štvorflajty je nachystaná akcia 3+1 zdarma.

 

Autor: Matúš Mokrý | 04. apríla 2018