Túra Golfuj okolo sveta 2021 už štartuje 

16. apríla 2021
Už nadchádzajúcu nedeľu 25. apríla 2021 bude v Hrubej Borši úvodné kolo individuálneho testovania výkonnosti vrámci Golfuj Okolo Sveta Tour 2021. Tento rok budú účastníci hrať na 6 rôznych slovenských ihriskách. Testovať a súťažiť sa bude v troch HCP kategóriách. Do konečného poradia sa hráčom započítajú tri najlepšie priebežné a jeden finálový výsledok.
Ako už každoročne, aj teraz organizátori pripravili pre celkových víťazov atraktívne zájazdy na celosvetové amatérske golfové turnaje. Víťaz kategórie A by mal v polovičke októbra cestovať na svetové finále World Amateur Golfers Championship do mexického Cancúnu a víťaz B kategórie v polovičke budúceho roka by mal reprezentovať Slovensko na Amateur Golf World Cup na exotickom ostrove Maurícius.
Golfuj okolo sveta tour je určená pre individuálnych amatérskych hráčov od 30 rokov. Budú súťažiť v troch kategóriách (HCP do 15, do 25 a nad 25), no túry sa môžu zúčastniť aj partnerské firemné flajty. V prípade záujmu o firemný flajt kontaktujte organizátora na rusty@ruko.sk.
Už sa spolu  s vami tešíme na začiatok novej golfovej sezóny.
Autor: Jana Janků | 16. apríla 2021