Na Red Oak sa vyzbieralo 6-tisíc eur na charitu

05. októbra 2022

Bol to deň ako na golf stvorený. Po dlhom čase bez dažďa, so slniečkom. Navyše s charitatívnym podtónom. Taká bola nedeľa 2. októbra 2022 na ihrisku Red Oak v Lužiankach pri Nitre. Golfisti a ich priatelia zbierali peniaze na záslužný účel.

Ďalší ročník benefičného golfového podujatia, organizovaného pod záštitou najúspešnejšej slovenskej golfistky Zuzany Kamasovej.  Cieľom podujatia bolo prizvať čo najviac štedrých milovníkov golfu aj verejnosti a formou štartovného, dražby, či zakúpením si lístkov do tomboly pomôcť tým najzraniteľnejším, deťom v núdzi z regiónu Nitry.

Program odštartoval turnaj s cannon štartom o 11:00. Hral sa formou texas scramble dvojíc, a na odpaliská sa postavilo 60 hráčov. Od 13:30 bol pripravený sprievodný program pre hostí so školou golfu, golfovými súťažami, odpalom do kufra jedného z vystavených BMW, tiež skúšobnými jazdami na autách značky BMW a jazdou na koňoch. Celým popoludním až do neskorého večera sprevádzalo účastníkov koncertmi zoskupenie Dominika Titková & Friends a Dominika sa osvedčila aj ako skvelá moderátorka. Latino show s tanečnicami aj workshop si užili všetci, ktorí vydržali do večera a pár talentov sa našlo aj medzi mužmi 🙂

Najhlavnejším bodom programu bolo odovzdávanie vyzbieraných finančných prostriedkov. Organizátori, golfisti i priatelia a ďalší účastníci ich venovali občianskym združeniam OZ Slniečko a OZ KlauDia z Nitry i rodine Paulisovej, kde sa obaja rodičia reálne 24 hodín sedem dní v týždni  venujú 2-ročnej chorej dcérke Amálke. Suma 6 000 eur sa medzi nich rozdelila rovným dielom.

Golfisti, ale aj ostatní prítomní a partner BMW si za svoju dobrosrdečnosť určite zaslúžia vďaku.

Autor: Ema Kutišová | 05. októbra 2022