Vouchery 1=2 v predaji

17. apríla 2023

Vouchery 1=2, čo znamená, že za jedno zakúpené fee môžu hrať na vybraných ihriskách vo vybraných dňoch dvaja golfisti, sú v predaji aj na Slovensku.

Možno si ich objednať mailom na janka.janku@gmail.com alebo telefonicky na 0908 705 739.

Na zozname, kde vouchery akceptujú, sú najmä  české a moravské, ale aj rakúske ihriská. Nájdete medzi nimi napríklad aj slovenskými hráčmi obľúbené rezorty, ako Poysdorf (tam sa dá hrať s vouchermi každý deň), Brno Kaskáda, Slavkov Austerlitz, Čeladná Prosper, Kořenec, Ostravice, Ropice, Rožnov pod Radhoštěm, Slušovice či Šilheřovice.  Z rakúskych rezortov je to napríklad aj Hauschlag, Murau, Murtal, Mariahof, Ottenstein či Weitra.

Nechýbajú však ani slovenské rezorty, napríklad Skalica (pondelok, utorok a piatok,čštart do 14. hod.), Hrubá Borša (pondelok so štartom 10.-12. hod.),   Black and White Resort Bernolákovo (utorok) i Malacky (pondelok), Black Stork Veľká Lomnica (pondelok). Hoci hrať s týmito vouchermi sa dá iba v určených dňoch, skvele sa dá naplánovať niekoľkodňový golfový výlet s hrou každý deň na inom ihrisku. Platnosť  voucherov je do konca roku 2023.

Zoznam ihrísk a kedy na nich možno s využitím voucherov hrať, nájdete na  www.1fee2hraci.cz

Cenník voucherov 1=2 na rok 2023

5 voucherov 13 €

10 voucherov 25 €

Uvedená cena zahŕňa balné a poštovné.

Autor: Jana Janků | 17. apríla 2023

Komentáre sú uzavreté.