Sangria cup v Agame bol aj spomienkou na Jána Peča II.

26. augusta 2018

Medzi obľúbené letné podujatia na ihrisku Agama v Koši býva tradične Sangria Cup. Tentokrát bol aj spomienkou na zosnulého golfového kamaráta.

„Tento deň mal vyzerať úplne ináč,“ píše prezidentka GC Agama Petra Dzuriková. „Už od marca som mala poznačené, že si na naň nemám nič iné plánovať a prísť oslavovať na jeho chalupu 50-tku Janka Peča II.. Osud to však zariadil úplne inak. Napriek tomu mi nedalo tváriť sa, že tento deň je rovnaký ako každý. A tak sme zorganizovali na

Prišiel a hral aj prezident SKGA Tomáš Stoklasa.

našom 9-jamkovom ihrisku ako každý rok v lete Sangria cup, kde je vždy príjemná atmosféra a stretávajú sa milí a príjemní ľudia, ktorí si na Janka spomenú spolu so mnou. Som veľmi rada, že moje pozvanie prijal aj prezident SKGA Tomáš Stoklasa. Každý z nás zapálil Jankovi sviečku v tvare srdiečka, otvorili sme špeciálnu fľašku fantastického panamského rumu, ktorú mal Janko dnes dostať ako darček,  a išli sme na to.“

Bolo veselo i smutno. Chýbal skvelý parťák…

Denné kolo sa hralo na 9 jamiek a nočné na 6 jamiek systémom texas scramble dvojíc. Nakoľko Danymu Boorovi sa neušla dvojica, hral s dvoma Agamáčkami naraz a svojej úlohy sa zhostil naozaj bravúrne. S Martou Kožárikovou skončil na prvom a Slávkou Harcegovou na druhom mieste. Na treťom mieste sa umiestnila dvojica Dzurik Miroslav a Janka Drgoňová.

„Potom už nasledovala len zábava, presne tak ako sme to chceli zažiť už dávnejšie v tento deň, akurát nám k tomu chýbal skvelý parťák…“ spomína P. Dzuriková.

Autor: Jana Janků | 26. augusta 2018