Best tour 2020 odštartuje v Borši

02. júna 2020

Aj štart obľúbenej série turnajov Best tour museli organizátori z eventovej agentúry Best Shot tohto roku kvôli korona pandémii odložiť. Vo štvrtok 4. júna 2020 sa však golfisti napokon dočkajú a budú môcť nastúpiť na odpaliská majstrovského ihriska v Green Resorte Hrubá Borša.

Best tour je dlhodobá súťaž a tohto roku sa bude hrať pod hlavičkou Driven by VW Golf. B bude pozostávať z dvanástich turnajov.

Tu pár ďalších informácii od jedného z organizátorov Matúša Mokrého

  • Koronavirus odsunul otvorenie tohtoročnej golfovej sezóny a opatrenia obmedzili aj organizovanie golfových turnajov. Nesporne to sťažuje život aj vám – ich organizátorom, Vy ste to ale nevzdali a Best Tour sa rozbieha. Vďaka čomu?

Best Tour bola od založenia pred ôsmimi sezónami stavaná ako najväčšia otvorená túra na SK zameraná na kvalitný servis a hodnotné ceny pre víťazov turnajov aj celej túry s prihliadnutím na športovú stránku turnajov. S hrdosťou môžeme oznámiť, že naďalej máme podporu stabilných hlavných partnerov Slovak Telekom a Stredoslovenská energetika ku ktorým nám pribudol aj generálny partner Porsche Slovakia.

  • Organizačný tím teda zostal. Čo ho drží pokope?

Za organizáciou Best Tour je eventová agentúra Best Shot a realizácia tohto projektu je pre nás hlavne radosť a zábava. Napĺňa nás golf nielen hrať, ale  podnetná je pre nás aj príprava a realizácia turnajov. Okrem Best Tour pripravujeme pravidelne každú sezónu ďalšie korporátne túry a turnaje, spolu to je niekedy aj 25 turnajov za sezónu. Golf jednoducho milujeme:)

  •  A čo partneri?

Okrem vyššie spomenutého generálneho partnera a hlavných partnerov mi nedá nespomenúť aj hospitality partnerov, ktorí nás podporujú a tak naši hostia môžu vyhrať a ochutnávať na turnajoch jedinečné produkty. Napr. hneď pri príchode na registrácii je to welcome drink od chcem VINO!sk, kávička Julius Meinl, aloe vera drink od Sappé, Red Bull,  pramenitá voda Oravská, čistá energia od Pure Nuts a túto sezónu nás podporil pivkami aj HEINEKEN. No a čo sa týka vecných cien pre víťazov v kategóriách alebo doplnkových súťaží, tak sa hráči môžu tešiť na trofeje a už povestné víťazné šiltovky od Best Shotu, vína od chcem VÍNO!sk, loptičky a vouchre od beauty studia Alexia, vouchre k PRO Petrovi Mikovi, košele od výrobcu exkluzívnej pánskej módy Nicollas Berenique, ktorí nám navyše šijú aj klubové saká pre absolútnych víťazov túry v každej kategórii. Všetkým ďakujeme.

  • My, golfisti máme šťastie, že golf je bezkontaktný šport. Museli ste prijať v súvislosti s koronou ešte nejaké iné opatrenia?

Samozrejme plne akceptujeme všetky nariadené opatrenia. Nič špeciálne nepripravujeme, máme pocit že sú postačujúce a žiadame hráčov o ich rešpektovanie.

  • Bolo oneskorenie štartu dôvodom nejakých iných zmien, okrem toho, že časť turnajov sa neodohrá?

Aj napriek neskoršiemu štartu sezóny sa nám podarilo naplniť kalendár dvanástimi turnajmi, avšak uvidíme čo nám čas prinesie a budeme flexibilne reagovať a prípadne prebukovávať termíny či ihriská.

Áno, všetky novinky sa dozviete cez Facebook fan page https://www.facebook.com/BestTour2012/ , Instagramový profil https://www.instagram.com/besttour_golf/ alebo aj na našej webovej stránke https://2020.besttour.sk/ , kde sú okrem termínov aj priame prekliky na server SKGA, priebežné poradie dlhodobej súťaže, či fotografie z turnaja na stiahnutie.

  • Očakávate rovnaký počet účastníkov?

Hráčom odporúčame včasnú registráciu na turnaje, keďže máme aj partnerské flajty, počet miest je limitovaný, tak aby nebol na ihrisku „pretlak“. Na prvé dva turnaje už je otvorená registrácia.

Autor: Jana Janků | 02. júna 2020