V nitrianskom Red Oak chcú golf sprístupniť každému

15. apríla 2021

V poradí už do štvrtej sezóny vstupuje tento rok 18-jamkové majstrovské ihrisko RED OAK Golf Club v blízkosti Nitry. Keďže manažment ihriska vie, že sa nemôže spoliehať na rýchly návrat života spred pandémie, rozhodli sa tam zamerať na skvalitnenie služieb pre ,,denných“ hráčov, ako aj ich zvýšenú bezpečnosť a spokojnosť.

Ako zdôrazňuje Ema Kutišová, ktorá má na starosti marketing, v klube veria, že rozširovanie služieb v prospech nových i skúsených golfistov prispeje k tomu, že rezort bude čoraz viac objavovať aj široká verejnosť. ,,Naším cieľom je zoznámiť čo najviac ľudí s tak krásnym a bezpečným športom, akým je golf. Napríklad aj organizovaním spoločných hier golfistov s negolfistami. Keďže vieme, že golf je zaujímavý šport, veríme, že osloví každého, kto si ho aspoň raz vyskúša. U nás, v Red Oak-u si ho môže vyskúšať golf naozaj každý spoločne s klubovým trénerom na ukážkovej hodine zdarma. Nezabúdame ani na najmladších športových nadšencov. Na jamkách inštalujeme odpaliská pre najmenších golfistov a vo vonkajších priestoroch klubového domu otvárame detské ihrisko s pieskoviskom a cvičným grínom.“

Pripomíname tiež, že každý pondelok platia v Red Oak-u tzv. Happy Hours, teda šťastné hodiny. Ak dvojica nastúpi na odpalisko do 12. hodiny, zaplatí iba jedno fee vo výške 49 €, teda jeden hrá za 24,50 €. V stredu – rovnako ako vlani – sa tam tešia najmä na ženy a dievčatá. Tie si tam v tento deň môžu zahrať kompletne celé ihrisko, pričom dvojica tiež zaplatí iba jedno fee vo výške 49 €. A dámy ešte čaká aj malý darček.

Tieto novinky môže golfová i negolfová verejnosť naozaj iba privítať. Dodávame, že prekvapenia nachystala aj tamojšia reštaurácia. V jej ponuke nájdete sladké pokušenia v podobe dezertov ako z pravej francúzskej pâtisserie a novinky z kuchyne šéfkuchára.

Autor: Jana Janků | 15. apríla 2021