Nová túra BEST TOUR CHALLENGE 2021

27. apríla 2021

Keďže protipandemické opatrenia stále nedovoľujú organizovať plnohodnotné turnaje s oficiálnym vyhlásením výsledkov a ich uvedením na server SKGA, rozhodli sa promotéri z Best Shot-u realizovať menšiu sériu turnajov spĺňajúcich momentálne štandardy nastavenia HCP súťaží.

„Aktuálne ide o túru so štyrmi turnajmi, je však pravdepodobné, že sa ich počet zvýši. Bude to závisieť podľa toho, ako sa budú uvoľňovať opatrenia a podľa toho budeme prispôsobovať kalendár našej „tradičnej“ Best Tour. Uvidíme čo nám čas prinesie, verím že klasické turnaje so spoločenskou časťou budú čochvíľa realitou.  Best Tour Challenge sme sa rozhodli organizovať pre golfistov, ktorí preferujú rýchle turnaje bez nejakého puncu exkluzivity. Je to iba bageta a voda do bagu, fee so štartovným je zvyčajne na úrovni bežného denného fee daného klubu,“ hovorí organizátor Matúš Mokrý.

Kalendár turnajov nájdete na webe https://2021.besttour.sk/challenge/ a taktiež sa aktívne komunikuje na https://www.facebook.com/BestTour2012, avšak najbližší turnaj je už 7.5. v Sedíne– registrácia na SKGA.

 

 

 

Autor: Jana Janků | 27. apríla 2021