Best tour štartuje jubilejný 10. ročník

16. mája 2021

Golfový kalendár nadšeného „besturáka“ býva tradične nabitý. Táto sezóna nie je výnimkou, môžno sa tešiť na 10 turnajov a jedno finále, na ktorom sa rozhodne o absolútnych víťazoch. Keďže Best Tour oslavuje desiaty ročník, treba sa v prvom rade poďakovať verným hráčom, vytrvalým organizátorom s štedrým partnerom, ktorý ju podporujú.

Ak máte záujem stať sa partnerom, dvere sú otvorené počas celej sezóny. Slovak Telekom, Stredoslovenská energetika a Dicit sú už stálicami. V tejto sezóne pribudli Samsung a MB Panónska, môžete sa tešiť  na pekné výhry od týchto spoločností.

Ako už býva zvykom, silné zastúpenie majú aj hospitality partneri, a to hneď od príchodu do klubového domu daného golfového rezortu. Pri registrácii si štrngnete s proseccom od ChcemVino!sk a kávička od Barzzuz „nakopne“ k športovým výkonom. Do bagu si nabalíte výživný Aloe vera drink od Sappé, energiu doplníte Red Bullom a smäd uhasíte chladeným Heinekenom. Na halfway-i okrem občerstvenia a ochutnávky vína povzbudí do ďalších výkonov čistá energia od Pure Nuts.

O trochu napätia na ihrisku v súbojoch o hole in one sa postará MB Panónska s Mercedesom triedy A alebo CLA ( podľa vlastného výberu ) na 3 mesiace a ceny do doplnkových súťaží venujú Garmin, Barzzuz, Heineken, ChcemVino!sk a Pure Nuts. Víťazi turnajov okrem iných cien dostávajú aj vouchre k PRO Petr Mik, ktorý vyladí váš švih k dokonalosti.

Samozrejme nesmieme opomenúť ani ceny pre absolútnych víťazov. Hráči, ktorí sa umiestnia na prvých troch miestach v každej kategórii celkového poradia si rozdelia hodnotné ceny: trofeje – bronzové plastiky od umeleckého sochára Jána Ťapáka, mobilné telefóny Samsung Galaxy A52, GPS náramky Garmin, zopár kartónikov vína od Chcemvino!sk a veľa veľa iných cien. Simple the Best Tour!

 Zdá sa, že návštevníci Best Tour oslávia okrúhle narodeniny vo veľkom štýle. My prajeme všetko najlepšie, veľa skvele zorganizovaných turnajov a pekné golfové počasie.

KALENDÁR TURNAJOV

Penati Golf Resort—Legend
26.5. streda

Registrácia →

Kalendár turnajov

26.5.

Penati Golf Resort—Legend

Registrácia

02.6.

Golf Klub Borša

Registrácia

13.6.

Gray Bear Tále

Registrácia

23.6.

Red Oak Nitra

Registrácia

10.7.

Golf Club Welten

Registrácia

15.7.

Sedin Golf Resort

22.7.

Golf Club Adamstal

04.8.

Gray Bear Tále

17.9.

Penati Golf Resort—Legend

24.9.

Golf Club Adamstal

2.10.

Gray Bear Tále

 

Autor: Matúš Mokrý | 16. mája 2021