Meridian po sedínsky

11. júna 2021

Účastníci Meridian golf tour sa koncom mája presunuli na ďalšie krásne slovenské ihrisko – do Sedína. Po upršaných dňoch ich čakalo golfovo priam ideálne počasie a hlavne príjemná atmosféra s výborným servisom.

Ihrisko v Sedíne patrí k najmladším na Slovensku, ale aj za krátku históriu si získal srdcia golfistov. Okrem iného aj prostredím, kde leží. Ferveje sa tiahnu okolo hlbokých bývalých štrkovísk i ramien Malého Dunaja. Nezabudnuteľná je najmä 18. jamka, kde z vyvýšených odpalísk na tzv. Kope máte fervej s grínom ako na dlani. Navyše májová príroda sa v týchto dňoch priam predbieha v bujnou raste a atmosféru v Sedíne už tradične dopĺňa hlasný kukot kukučiek.

Organizátorov Meriadan tour – spoločnosť Connea, zastupoval riaditeľ pražskej centrály Tomáš Krčma. Ten potom spolu so šéfkovou bratislavskej pobočky Adrianou Červenkovou rozdali po turnaji najlepším hráčom ceny. Okrem hlavných kategórií boli aj zaujímavé sprievodne súťaže ako napríklad za ranu najbližšie k jamke, sklenený artefakt od známej slovenskej umelkyne Gordany Turuk.

Víťazstvo si napokon v kategórii HCP 0-14 odniesol Tomáš Klepetko, v kategórii 14,1-23 Martin Horváth, v kategórii HCP 23,1-36 Andrej Piňák a v kategórii 36,1-54 Marián Peciar.

Meridian tour sa presunie v sobotu 26. júna 2021 do ďalšieho exkluzívneho golfového rezortu – Penati pri Senici. Hrať sa bude na ihrisku Legend a opäť je pre účastníkov a ich hostí nachystaný skvelý športový i doplnkový program. Napríklad počas celého dňa bude opäť E-Road show, fyzio progra, golfová akadémia pre nehráčov a na záver slávnostná recepcia s vyhodnotením. No kto by si tu nechcel zahrať? 🙂

Autor: Jana Janků | 11. júna 2021