Spomienky zostávajú

23. júna 2021

Deň je už vopred daný – 13. jún. Už šesť rokov. Toľko uplynulo od smrti Antona Bezáka, šéfa firmy Ingsteel, ale tiež vášnivého golfistu, skvelého kolegu, otca. Aj tohto roku sa v deň menín všetkých Antonov stretla silná skupina priateľov i golfových spoluhráčov na memoriáli na jeho počesť na majstrovskom ihrisku v Hrubej Borši. Neúnavný organizátor turnaja Ľubomír Baran privítal rekordných 87 hráčov.

Víťazi turnaja spolu s organizátormi.

Turnaj bol nielen spomienkou, ale mal aj vysokú športovú úroveň. Víťazom sa stal Miloslav Fecko, ktorý nahral 43 stb. bodov, za ním sa umiestnili Rudolf Brenner a Danuša Kanková.

Okrem víťazných pohárov, putovného pohára, venoval už tradične cenu Pavol Kuzma. Originál jeho obrazu si za najnižší počet rán (80) získal Rastislav Antala. Ďalšie ceny si odniesli Rudolf Bobok a Mária Budayová.

Prítomné boli aj deti A. Bezáka. Dcéra Daša so svojimi dvoma deťmi sa starali o pitný režim účastníkov, ktorý bol v teplom počasí veľmi dôležitý. Ani syn Ivan už tohto roku nepôsobil iba vo funkcii „odovzdávača“ cien najlepším, ale mohol sa pochváliť aj svojou čerstvou zelenou kartou. Golfová tradícia bude teda v rodine pokračovať.

Na záver:  priatelia T. Bezáka zaznamenajte si do svojich kalendárov ďalší dátum: pondelok 13. júna 2022.

Autor: Jana Janků | 23. júna 2021