Exkluzívna zastávka Meridian Golf Tour – v borovicových lesoch Penati

06. júla 2021

Návšteva golfového rezortu Penati pri Senici s jeho dvomi majstrovskými osemnástkami Legend a Heritage je vždy zážitok. Veď ide domácimi i zahraničnými hodnotiteľmi o najoceňovanejšie slovenské ihriská. Účastníkov Meridian Golf Tour na jeho ďalšej zastávke čakalo ihrisko Legend.

Hoci sa 26. júna 2021 očakávali veľké horúčavy i búrky (pár kilometrov odtiaľ vyčíňalo na Morave len dva dni predtým tornádo), napokon bolo počasie k hráčom i hosťom milosrdné. Príjemných 26 oC, pofukujúci vetrík, ale najmä úchvatné prostredie záhoráckych borovicovo-dubových lesov vytvorili skvelú atmosféru. Ihrisko postavené podľa projektu zo svetoznámej dizajnérskej dielne Jacka Nicklausa bolo ako vždy vo výbornej kondícii a hráči si overili, že dá riadne zabrať, vrátane jeho náročne modulovaných grínov.

Ceny najlepším golfistom, ktorí triumfovali počas turnaja ale i v sprievodných súťažiach, odovzdával člen predstavenstva Slovenskej sporiteľne Norbert Hovančák. Ako reprezentant hlavného partnera Meridian Golf Tour to zvládol super.

Okrem toho všetkých čakal aj zaujímavý sprievodný program, občerstvenie na viacerých jamkách, výborné jedlo rovnako pred i po hre a k tomu aj doplnkový program. Okrem iného to bola  počas celého dňa opäť E-Road show, nechýbal fyzio program od ambio či golfová akadémia pre nehráčov.

Meridian tour sa najbližšie presunie v piatok 27. júna 2021 do ďalšieho obľúbeného slovenského golfového rezortu – Hrubá Borša. Pre účastníkov a ich hostí organizátori opäť chystajú zaujímavý športový i doplnkový program.

Foto: Connea

 

Autor: Jana Janků | 06. júla 2021