Meridian Golf Tour zavítal do Hrubej Borše

25. júla 2021

Ďalšou nezabudnuteľnou zástavkou Meridian Golf Tour, tentokrát s dodatkom v názve ,,by MB Panonska“ bola Hrubá Borša. Išlo už o štvrtý turnaj celej túry. Je známe, že boršiansky rodinný rezort patrí na Slovensku k najobľúbenejším, o čom svedčia aj stovky rodín, ktoré sa rozhodli  postaviť si pri ňom svoje rodinné bývanie.

Aj tentokrát čakal účastníkov turnaja i hostí skvelý turnaj na tamojšej majstrovskej osemnástke, pod ktorej dizajnom je podpísaný spolumajiteľ rezortu Martin Munka. Keďže ide o férové, priateľské ihrisko, viacerým hráčom sa podarilo dosiahnuť  skvelé výsledky odmenené nielen zaujímavými cenami, ale i zlepšením si hendikepu.

Už tradične nechýbalo na tomto prestížnom podujatí, ktoré má organizačne na starosti spoločnosť Connea, dobré občerstvenie na viacerých jamkách i doplnkový  program ako napríklad celodenná E-Road show.

Počasie bolo ako sa na termín uprostred leta patrí, teda slnečné, horúce, parné. Búrky však Boršu zďaleka obišli a keďže sa hralo systémom cannon štart, popoludní si už všetci mohli naplno užívať bohatý spoločenský raut.

Ceny víťazom odovzdával Július Šabo, konateľ spoločnosti MB Panónska Bratislava, ktorá bola partnerom boršianskeho turnaja.

Meridian Golf Tour sa najbližšie presunie v sobou 14. augusta 2021 do ďalšieho špičkového slovenského golfového rezortu – Grey Bear na Táľoch. Účastníkov a ich hostí čaká krásne prostredie Nízkych Tatier a opäť zaujímavý športový i doplnkový program.

 

Autor: Jana Janků | 25. júla 2021