Meridian Golf Tour – dohrané. Ešte bude oslava víťazov

19. septembra 2021

Koniec dobrý, všetko dobré. To platí aj o sérii turnajov  Meridian Golf Tour.

Na túre bolo veselo. Platí to aj o turnaji v Penati.

Tá tohtoročná je odohraná. Poznáme víťazov vo všetkých kategóriách všetkých siedmich  turnajov vrátane záverečného na ihrisku Heritage v Penati.

Ceny vo všetkých kategóriách odovzdal aj tentokrát Tomáš Krčma, šéf organizátora podujatia – firmy Connea.

Predtým sa však ešte účastníci vybrali pod Vysoké Tatry – do Veľkej Lomnice. Septembrové počasie ukázalo, že jeseň v horách vie  byť naozaj čarovná. A ak sa k

Účastníkov vítali pekné hostesky.

tomu pridá atmosféra športových výkonov, tak je to naozaj idylka. Slovenská sporiteľňa Golf cup na ihrisku rezortu Black Stork patril tiež k vydareným akciám. Organizátori v tomto krásnom rezorte privítali pod patronátom hlavného partnera celej Meridian Golf tour golfistov z celého Slovenska. Výhľady na okolité jesenne sa sfarbujúce lesy Vysokých Tatier s výhľadom na Lomničák vniesli celému turnaju šmrnc. Účastníci privítali aj strieborného olympijského víťaza Roryho Sabatiniho, ktorý vyhral v Tokiu túto vzácnu medailu pre Slovensko. Hosťom ukázal, že právom patrí medzi najlepších svetových golfistov. Bol to krásny športový zážitok. Slovenská sporiteľňa mala pre každého hráča milé golfové prekvapenie. Ihrisko vsadené do takého krásneho prostredia učarovalo skutočne všetkým. Štáb Športových novín na Markíze preniesol kúsok atmosféry zo Slovenská sporiteľňa Cup-u televíznym divákom v podobe peknej reportáže.

Výkony na ihrisku už nezmeníme, no treba ich ešte osláviť. Kto je absolútnym víťazom celej túry sa účastníci dozvedia 11. novembra 2021 v priestoroch showroomu Stopka v Bratislave.

Autor: Jana Janků | 19. septembra 2021