Best tour – trofeje rozdané

05. októbra 2021

Obľúbená Best Tour 2021 ukončila svoj jubilejný desiaty ročník sobotným turnajom na Táľoch vo veľkom štýle. Slnečné jesenné počasie, super pripravené ihrisko, „šmakocinky“ od hospitality partnerov ako napr. pivečko od Heineken, káva Barzzuz, rumy od Marges One, Prosecco od Chcemvino!sk, orieškové maslá a raw tyčinky od Pure Nuts, ale hlavne priateľská atmosféra a samozrejme skvelá organizácia.

 

Víťazi Best tour 2021

Leading flajty každej kategórie vo finále bojovali o celkové prvenstvo túry a taktiež o krásne ceny. Tou najhlavnejšou bola trofej pre víťazov – bronzová plastika golfistu Besturáčika od umeleckého sochára Jána Ťapáka. Taktiež sa rozdeľovali ceny ako napr. mobilné telefóny Samsung, GPS náramky Garmin alebo kartóny vína.

Absolútnymi víťazmi Best Tour 2021 sa stali Mojo Kollár v kat. A, Milan Brnka v kat. B a Martin Daňo v kat. C.

Dobrým zvykom organizátorov býva na záverečnom turnaji bohatá tombola, avšak na tomto jubilnejnom nemohla chýbať ani golfová torta.

Veľká vďaka organizátorov patrí všetkým hráčom, ktorí sa túry zúčastňovali počas celej sezóny, ale tiež partnerom túry – Slovak Telekom, Stredoslovenská Energetika, Samsung, Dicit, MB Panónska a Swan.

My v redakcii Golf and Travel zase ďakujeme Vierke a Matúšovi za pekne prežité chvíle a veríme, že s rovnakým nadšením s nimi prežijeme ešte veľa veľa ročníkov Best Tour.

Autor: Jana Janků | 05. októbra 2021