Best Tour vstupuje do druhej dekády

22. apríla 2022

Jednou z golfových túr, ktoré si dlhodobo držia okruh svojich fanúšikov, je nesporne Best Tour. Tohto roku pôjde už o 11. ročník a organizátor –  eventová agentúra Best Shot, opäť sľubuje hru na špičkových ihriskách, zaujímavý program i ceny a hlavne skvelú atmosféru. Tohto roku bude Best Tour pozostávať z 11 turnajov na 10 ihriskách.

Tu je pár ďalších zaujímavých informácii od jedného z organizátorov Matúša Mokrého.

  • Na čo sa môžu účastníci túry tešiť tohto roku?

Turnaj v Adamstali patrí každoročne k najpopulárnejším.

Keďže nám už dúfajme nehrozia obmedzenia na hraniciach, navštívime ihriská aj mimo SR, ktoré sme dlhšie nemali v kalendári, ako napr. rakúske Schönfeld a Donnerskirchen alebo česká Kaskáda. Samozrejme nesmie chýbať ani jedinečné rakúske ihrisko Adamstal. Túto sezónu má Best Tour dve ceny za hole in one – od partnera MB Panónska osobný automobil Mercedes-Benz kategórie A na 3 mesiace a od partnera Samsung tablet Galaxy S8 Ultra.

  • Ako vieme celková ekonomická situácia Slovenska kvôli pandémii ale aj vojne na susednej Ukrajine nie je jednoduchá. Museli ste pristúpiť k nejakým obmedzeniam?

K obmedzeniam sme nepristúpili, práve naopak, snažíme sa túru čo najviac „napumpovať“ a byť atraktívni pre hráčov nielen ponukou ihrísk, servisom ale aj vecnými výhrami. Napr. absolútni víťazi túry získajú trofej – bronzové sochy golfistu od umeleckého sochára Jána Ťapáka, mobilný telefón Samsung Galaxy A53 a hodinky Samsung Watch4 a k tomu zopár kartónikov vína.

  • A čo partneri, ako to vidia tí?

Sme veľmi radi, že naši partneri – Telekom, SSE, Dicit, Samsung stoja dlhodobo pri nás a podporujú nás v tejto nie jednoduchej dobe. O kvalite túry svedčí aj fakt, že sa k nám pridali noví partneri ako Swan, Fortinet, Asbis. Samozrejme poďakovať sa treba aj stálym hospitality partnerom ako ChcemVino!sk, Heineken, káva Barzzuz, Sappé – Aloe Vera drink. Tešíme sa na novú spoluprácu s Marges One – distribútorom prémiového alkoholu, ktorý okrem welcome drinku venuje do každého turnaja fľašu rumu za nearest to the pin.

  • Môžeme očakávať nejaké organizačné či iné zmeny, alebo sa držíte zavedeného formátu?

Držíme sa zavedeného formátu – každý turnaj sa vyhodnocuje samostatne a plus prebieha dlhodobá súťaž o absolútneho víťaza v troch kategóriách. Avšak máme aj novinku pre túto sezónu: na finálovom turnaji vyhodnotíme hráča s najvyšším súčtom stableford brutto bodov dosiahnutých za celú sezónu, ktorý získa laserový merač vzdialenosti Garmin Approach Z80.

  • Už tradične ste aktívni ste aj na sociálnych sieťach…

Áno, sociálne siete sú pre nás jedinečný komunikačný kanál, preto odporúčam sledovať náš Facebook aj Instagram. Taktiež komunikujeme cez newsletter, o odber sa dá požiadať na našom webe www.besttour.sk.

  • Očakávate teda najmenej taký počet účastníkov ako v minulosti?

Verím, že túra svojou ponukou osloví nových hráčov a počet účastníkov bude ešte vyšší. Limitujeme počet hráčov na turnajoch, čiže hostia nemusia mať obavy o pretlak na ihrisku.

 

 

 

Autor: Jana Janků | 22. apríla 2022