Drajvy Best tour v Penati

24. júla 2022

Best Tour 2022 odrajvuje budúcu stredu 3. augusta 2022 už ôsmy turnaj sezóny. Opäť zavíta do Penati Golf Resort, avšak hrá sa Heritage Course. Penati ponúka okrem krásneho a kvalitne udržiavaného ihriska aj tôňu borovicových lesov, prípadne po hre ochladenie v jazere, čo príde veľmi vhod v týchto horúčavách.
No a ako je u organizátorov dobrým zvykom, postarajú sa o hráčov už od príchodu na registráciu, kde prechutnajú Prosecca od ChcemVino!.sk, rumy od Marges One a kávičku od Barzuz. Do bagu vám nabalia pivo Heineken, Aloe Vera drink od Sappe, Red Bull a iné dobroty. Na halfwayi sa osviežite melónom a ľadovo vychladeným uteráčikom. Samozrejmosťou je celodenné stravovanie.
Partneri túry prispeli vecnými cenami pre víťazov turnaja a doplnkových súťaží, ktorých je celý kopec. Spomenieme aspoň hodinky SAMSUNG GALAXY WATCH4 určené pre víťaza second shot nearest – meria sa najbližšia druhá rana na krátkom štvorpare. Vrcholí aj dlhodobá súťaž. Víťazi kategórii hrajú o bronzovú plastiku od akademického sochára Jána Ťápáka, svoje výsledky si môžu skontrolovať na stránke organizátora https://2022.besttour.sk/ .

REGISTRÁCIA NA TURNAJ.

Najbližšie turnaje:
25.08. Golfclub Donnerskirchen
16.09. Golf Resort Kaskáda
01.10. Gray Bear Tále – FINÁLE

 

Autor: Jana Janků | 24. júla 2022