Golfujte okolo sveta

23. apríla 2023

Už tento štvrtok v Hrubej Borši odštartuje prvým turnajom populárna športovo ladená Golfuj okolo sveta tour.  Súťažiť sa bude opäť v troch hcp kategóriách (do 12; 12,1 – 24; 24,1 – 54). Hráči sa môžu tešiť aj na viacero vložených súťaží – longest drive, 2 x nearest to pin a 2 x nearest to pin druhou ranou, kde ceny venovali partneri túry Zerex, Hotel pod Lipou, Tescoma a Zlatý Bažant.

Ako už tradične, aj tento rok sa súťaží o atraktívne zájazdy na medzinárodné amatérske golfové podujatia. Celkový víťaz A-kategórie bude v polovici budúceho roka reprezentovať Slovensko na Amateur Golf  World Cup na exotickom Mauríciu.  Víťaz B-kategórie získa možnosť zúčastniť sa svetového finále World Amateur Golfers Championship na Phukete v Thajsku. Celoročný víťaz C kategórie si koncom roka zasúťaží na amatérskom turnaji v marockom Marakéši.

Golfuj okolo sveta tour je určená pre individuálnych amatérskych hráčov, ale aj pre partnerské firemné flajty. V prípade záujmu o firemný flajt kontaktujte organizátora na rusty@ruko.sk. Tešíme sa opäť na vysokú účasť a športové výsledky v duchu fair play.

 

PRIHLÁSIŤ FIREMNÝ FLAJT
chcem hrať Boršu 27. 4.
chcem hrať Nitru 18. 5.
chcem hrať Sedín 15. 6.

Autor: Jana Janků | 23. apríla 2023