Opäť sa spomínalo na A. Bezáka

14. júna 2023

Deň a mesiac sa nemenili ani tohto roku. Na meniny všetkých Antonov, teda 13. júna, sa opäť stretli v Hrubej Borši golfoví priatelia Antona Bezáka a zahrali si už na 7. ročníku Memoriálu na jeho počesť. Dokázali, že spomienka na tohto skvelého človeka nevybledla.

Hlavnú cenu si už druhýkrát v histórii Memoriálu A. Bezáka odniesla Soňa Honíšková.

Turnaj sa uskutočňuje už tradične v Hrubej Borši, kde je okrem výborného ihriska aj vhodné zázemie na stretnutie priateľov pri dobrom jedle i nápojoch. Organizátori memoriálu na čele s Ľubom Baranom a deťmi Antona Bezáka – Ivanom a Dašou,  zaznamenali aj tohto roku skvelú účasť –  75 hráčov.

Víťazi dvoch kategórii – brutto i netto – Štefan Janček (vľavo) a Soňa Honíšková s organizátorom Ľubom Baranom.

Ceny víťazom jednotlivých kategórii i doplnkových súťaží odovzdávali spolu s nimi aj vnúčence človeka, kvôli ktorému sa golfisti v Hrubej Borši zišli – Matej a Laura Slezákovci. Ako prezradil 8-ročný Matej, aj oni už s golfom koketujú a verme, že z nich vyrastú po vzore starého otca skvelí hráči.

Cenu v podobe grafiky od Pavla Kuzmu si za najlepší brutto výsledok tohto roku odniesol za 77 rán Štefan Janček. Putovná Hlavná cena ale putovala do rúk dámy, a to už druhý krát v 7-ročnej histórii tohto memoriálu. Je ňou Soňa Honíšková, ktorá ju získala za skvelý výsledok 45 Stb bodov. Za ňou sa umiestnili Peter Kinka a Roman Kováč. Cenu pre hráča s najmenším počtom rán venoval už tradične Pavol Kuzma, a to vlastné dielo – grafiku.

Na záver dôležitý dátum: Aj na rok 2024 je naplánovaný v Hrubej Borši Memoriál A. Bezáka. Bude to v stredu 13. júna.

Víťazi o organizátori vrátane detí a vnúčeniec A. Bezáka.

 

 

 

Autor: Jana Janků | 14. júna 2023