Peniažky na putovný paragolfer

01. novembra 2023

 V sobotu 21. októbra sa v golfovom areáli v  Koši odohral II. Ročník Charity cup pod  názvom PHARMACOPOLA-ELBA CHARITY CUP. Hralo sa na 18 jamiek systémom texas scramble dvojíc. V sobotu 21. októbra sa v golfovom areáli v  Koši odohral II. Ročník Charity cup pod  názvom PHARMACOPOLA-ELBA CHARITY CUP. Hralo sa na 18 jamiek systémom texas scramble dvojíc.

Celú akciu zorganizoval golfový nadšenec na vozíčku Janko Šipoš v spolupráci so Slovenskou golfovou asociáciou hendikepovaných (SKGAH) a Golfovým klubom Agama.

Janko používa paragolfer, a tak ho často môžete stretnúť na ihrisku v Koši, kde ho má bezplatne k dispozícii. Jeho snom je, aby bol na Slovensku  putovný paragolfer, ktorý by bol počas sezóny k dispozícii vo viacerých rezortoch, aby si aj ostatní telesne postihnutí či golfisti vozíčkari mohli skúsiť golf počas roka na viacerých ihriskách. A tak sa rozhodol zbierať peniažky na túto myšlienku, a kvapkou v mori pomohli aj v Agame. Graňovci pridali ruku k dielu, a tak účastníci zasadili na počesť dobrých ľudí ďalší strom v graňovskom hájiku 🙂

Akcia to bola krásna, okrem golfistov prišlo aj kopec Jankových kamarátov z Kremnice, ktorí navarili guláš, ale mali možnosť si s golfistami aj zasúťažiť. Ten kto nevedel hrať golf, mohol súťažiť vo footgolfe. Počas dňa si aj úplní začiatočníci mohli skúsiť golf so sekretárom SKGAH Jarkom Šalavárym.

Tu sú výsledky:

Zvíťazila dvojica Zdenka Schwarzbacherová a Jakub Riečan.

Nearest to the pin- Zdenka Schwarzbacherová

Nearest to the bootle- Jarko Šalaváry

Ďakujeme všetkým, ktorí ste sa zúčastnili a pomohli tak dobrej veci.

Ďakujeme aj sponzorom – PHRARMACOPOLA. ELBA, Apes, Carcoustics, CykloSante, JANTAR-WOOD, NIVELS, Kremnické medovníky, ReTrash, Biofarma  Eko-produkt, Dodavky.sk, a mediálny partner rooline.

Kto chce Jankovi pomôcť v jeho myšlienke, môžete tak spraviť a poslať peniažky na účet SKGAH: SK26 0900 0000 0050 75281065. Do poznámky dajte Janko Šipoš.

V sobotu 21. októbra sa v golfovom areáli v  Koši odohral II. Ročník Charity cup pod  názvom PHARMACOPOLA-ELBA CHARITY CUP. Hralo sa na 18 jamiek systémom texas scramble dvojíc.

 

Autor: Petra Dzurikova | 01. novembra 2023