Štart Best tour v Sedíne

11. apríla 2024

Turnajová sezóna 2024 je v skutku za rohom a organizátori obľúbenej Best tour prinášajú prvý turnaj už 24. apríla 2024 v Sedín Golf Resort.

Na tomto a všetkých ďalších sa účastníci môžu tešiť ako vždy na dostatok Prosecca od Chcemvino!sk, kávičky od BARZZUZ, syry z firmy KOZÍ VŔŠOK, pivko Heineken, čokoládky od ILLUI Chocolaterie a potetujú ich aj Kresky .

No a o čo sa hrá? Aj toto je z minulosti známe: víťazi túry si opäť odnesú unikátne bronzové plastiky golfistu od sochára Jána Ťapáka a hodnotné ceny od SAMSUNG. Komu sa nepodarí získať ceny v turnaji, nemusí zúfať. Určite sa oplatí počkať až do vyhlásenia výsledkov, na záver sa žrebujú vouchre na lymfodrenážnu masáž tváre od Nu Face by Tamaroschka a auto na víkend od MB Panónska. Je sa na čo tešiť.

Pre niekoho menším a pre niekoho väčším je prekvapenie v podobe nového webového priestoru a golfového servera SKGA. Báť sa ho však netreba, zmeny v prihlasovaní na turnaje sú pekne popísané v inštruktážnom videu od SKGA. Tak kuk naň, nech si na ten Sedín rovno kliknete.

 

 

 

Autor: Jana Janků | 11. apríla 2024