V tureckom Beleku sa opäť stretnú golfoví profíci s amatérmi

14. novembra 2012

Po tom, čo Antalya Golf Club Belek hostil v októbri turnaj Turkish Airlines World Golf Final  za účasti takých hráčov ako Tiger Woods či Rory McIlroy, chystá vo februári 2013 ďalšie zaujímavé podujatie. Bude ním  turnaj Kempinski „The Dome“ Pro-Am. Hrať sa bude o 40-tisíc eur.

Turnaj v dňoch od 3. do 10.- februára 2013 bude pozostávať z 36-jamkovej hry Pro-Am a 54- jamkového podujatia pre jednotlivcov, pričom amatéri budú mať posledný deň svoju vlastnú súťaž. Hra zahŕňa päť kôl golfu – dve tréningové a tri súťažné. Tri z nich sa budú hrať na PGA ihrisku Sultan course a dve na ihrisku The Pasha. Opäť raz sa PRO hráči a amatéri posledný deň pokúsia rozdeliť si sumu za víťazstvo (profíci) a amatéri budú každý deň súťažiť o niektorú z cien sponzorovaných firmami Lyle and Scott, Ecco, One Golf a Cleveland.

Mimochodom, minuloročný Pro-Am vyhral Chris Baron a odniesol si cenu v podobe 4 000 eur.

Tohtoročné účastnícke podmienky sú tak pre profesionálov, ako aj amatérov podobné ako v predchádzajúcich rokoch. Ubytovanie pre PRO v honosnom Kempiski  hoteli The Dome je bezplatné, kým amatéri zaplatia za ubytovanie v dvojlôžkovej izbe 1 390 €/osoba alebo 1 590 € v jednolôžkovej. Nehrajúcich partnerov to vyjde na 799 € v dvojlôžkovej izbe.

Prihlasovacie formuláre možno nájsť na http/bit.ly/PLoeMH. Platí systém: šancu majú tí, ktorí sa prihlásia medzi prvými. Amatéri musia priložiť oficiálny doklad o ich aktuálnom hendikepe.

Autor: Jana Janků | 14. novembra 2012