Raj golfu a wellnessu v maďarskom kúpeľnom meste Bükfürdő

17. júna 2015

Hotel Greenfield Golf & Spa sa nachádza v západnej časti Maďarska, v meste Bükfürdő, ktoré je považované za srdce regiónu bohatého na termálne pramene. Je obľúbený aj medzi slovenskými golfistami.

Štvorhviezdičkový hotel Greenfield je zaradený do superior kategórie. Golfové ihrisko v jeho bezprostrednom susedstve o rozlohe 100 hektárov so siedmimi jazerami, klasifikované ako majstrovské, poskytuje životný priestor pre približne sto rôznych vtáčích druhov. Panónska klíma a malebná krajinná scenéria vytvárajú ideálne podmienky na príjemné zážitky z golfovej hry i aktívne trávenie voľného času na 18 jamkovom 72-parovom golfovom ihrisku.

GREENFIELD2012_0577-2Servis „soft all inclusive“

Hotel vďaka kombinácii wellness a golfových služieb ponúka jedinečné prostredie na rekreáciu hostí. Disponuje 192 izbami zariadenými v rôznom štýle a 15 apartmánmi. Poskytuje jedinečný „soft all inclusive“ servis pre hostí. Ten zahŕňa bohatý výber chutných jedál na raňajky, obed, olovrant i večeru, pestrý výber rôznych šalátov a dezertov.

Stravovanie hostí sa zabezpečuje formou bufetových stolov v príjemnom prostredí reštaurácie Seasons. Počas pekných letných dní sa dá jedlo konzumovať aj na terase reštaurácie s fascinujúcim výhľadom na okolie. Hostia môžu počas celého pobytu bez obmedzenia konzumovať minerálky, ovocné šťavy, kávu a čaj, pri večeri ochutnať čapované pivo a sudové víno, a to nielen v reštaurácii Seasons, ale aj Piano bare. Úplnej relaxácii napomôže aj príjemná náladová hudba, ktorá v Piano bare vyhráva počas víkendových dní.

GREENFIELD2012_0087Pod vedením odborníka

Golfový klub Greenfield Golf od svojho založenia kladie dôraz na vysokú úroveň služieb súvisiacich s podmienkami na aktívnu formu odpočinku, ako aj uspokojenie domáceho a zahraničného dopytu o takéto služby. Vďaka bezprostrednému susedstvu hotela a golfového ihriska majú hráči výborné možnosti na ranný tréning na drivingu alebo rovnako na popoludňajšiu krátku hru (putting, chipping). Inštruktor Greenfield Golf Akadémie István Wilheim je k dispozícii poskytnúť pomoc záujemcom o zdokonaľovanie techniky hry, čo nesporne potom prispeje k väčšiemu zážitku z hry.

csepregi_photography_15_3940http://greenfieldgolf.net/golf_sk/akademia/golf_professional/

Pestrý výber turnajov

GC Greenfield je plnoprávnym členom Maďarského golfového zväzu a jeho prostredníctvom aj Európskej golfovej asociácie. Na základe tohto členstva ponúka kompletné organizovanie miestnych a medzinárodných súťaží pre amatérskych i profesionálnych hráčov golfu. Počas tohtoročnej jarno-letnej sezóny usporiada okrem pravidelných mesačných súťaží Greendield monthly cup aj súťaž XV. Univer Business Golf Classic, ako aj otvorené súťaže Bükfürdő Open a Birdland Open Championship.

Pozvánka platí aj na ďalšiu hru počas jesennej sezóny i záverečné podujatie sezóny, ktoré sa bude konať v dobrej nálade začiatkom novembra.

Ďalšie informácie ako aj prihlášky sú na linke: http://greenfieldgolf.net/golf_sk/kalendar-turnajov/

GREENFIELD20130725002Voda z vlastného prameňa

V kúpeľnej časti hotelu Greenfield nájdete na ploche 3 500 m2 šesť bazénov a osem rôznych sáun. V týchto zariadeniach poskytujú viac ako sto rôznych tradičných liečivých, exotických a relaxačných ošetrení. Sú výborné aj po golfovej hre a prispievajú k dokonalej harmónii duše a tela.

Ďalšou príťažlivou stránkou rezortu Greenfield Hotel Golf & Spa je vlastný prameň liečivej vody vyvierajúci z hĺbky 718 m. Táto voda blahodarne pôsobí na liečbu ochorení pohybového ústrojenstva, svalových a neurologických onemocnení, je vhodná na rehabilitáciu, ako aj následnú klinickú liečbu športových úrazov. (http://greenfieldhotel.net/sk/spa-wellness/).

Športový a fitnes program hotela aktualizujú denne a okrem golfu poskytuje aj ďalšie formy aktívneho odpočinku, akými sú kondičný beh, bicyklovanie alebo pešie túry nordic walking pod vedením odborne kvalifikovaného inštruktora.

Ponuka hotela

  • Hostia hotela si môžu od pondelka do stredy zahrať golf zadarmo a ďalšie dni v týždni s 25 %-nou zľavou z green fee.
  • Ponuky pobytových balíkov si možno zarezervovať už od 78 EUR/osoba/noc: http://greenfieldhotel.net/sk/ceny-a-ponuky/.

 

Kontakt

Greenfield Golf

H-9740 Bükfürdő Golf u. 4.

www.greenfieldgolf.net

E-mail: golf@greenfieldhotel.net

Autor: Jana Janků | 17. júna 2015