Spomínali sme na Tonka Bezáka

21. júna 2017

Golfová rodina je zvláštna. Aj keď sa vidíte s niekým prvýkrát, hneď máte o čom debatovať. A sú ľudia, ktorí do tejto svojráznej komunity patrili obzvlášť silno, len už nie sú medzi nami. Platí to už druhý rok aj o Ing. Antonovi Bezákovi.

Spomienka na priateľa golfistu.

Spomienka na priateľa golfistu.

Šéf firmy IINGSTEEL bol človekom obzvlášť priateľským a srdečným a bol tiež vášnivým golfistom. Nečudo, že na memoriáli, v poradí už druhom, sa v polovici tohtoročného júna, v deň jeho menín, stretlo v Hrubej Borši vyše 60 jeho priateľov a známych a mnohí ďalší sa na štartovnú listinu kvôli veľkému záujmu ani nedostali. Stôl v klubovni nezdobila len jeho fotografia a putovný pohár, ale aj portrét, ktorý namaľoval ďalší jeho priateľ Ivan Surovka.

Celé toto spomienkové podujatie zorganizoval kolega a priateľ Ing. Ľubomír Baran s jeho deťmi Ivanom a Dášou.

Ceny víťazom odovzdal syn Anton bezáka Ivan. V pozadí organizátor memoriálu Ľubomír Baran.

Ceny víťazom odovzdal syn Antona Bezáka Ivan. V pozadí organizátor memoriálu Ľubomír Baran.

Syn Ivan napokon rozdal aj ceny víťazom a s dojatím poznamenal, že neveril, že príde toľko ľudí. „Sľubujem, že si už konečne urobím zelenú kartu, aby som sa mohol už na budúci rok zúčastniť memoriálu aj ako hráč,“ dodal.

Putovný pohár Antona Bezáka si z Hrubej Borše napokon odniesla za najviac stablefordových bodov Renáta Hofferová  a osobitnú cenu – obraz, ktorý venoval Pavol Kuzma, za najmenší počet rán (84) Miroslav Juhász.

 

 

 

 

Autor: Jana Janků | 21. júna 2017