Prečo Golf&Travel?

13. februára 2012

Golfisti sú ako nomádi. Radi cestujú. Dôvod je jednoduchý.  Niet totiž na svete dvoch golfových ihrísk, ktoré by boli celkom identické a oni ich chcú spoznávať .

A tak keď sa golfista vyberá do sveta, či už súkromne alebo služobne, pravdepodobne už vopred brúzga internetom, alebo vypočúva kamarátov tiež postihnutých golfovým vírusom, kde by sa tam na okolí (kam sa vyberá) dala zahrať aspoň deviatka. Mnohým preto nechýba v golfovej výbave aj cestovný bag alebo aspoň úsporný pencil, tuba, kam sa pri správnom naukladaní vojde aj desať palíc.

Cestovať chceme prostredníctvom web stránky Golf&Travel aj my. Nemienime sa venovať len golfu, ale aj iným záležitostiam, ktoré s ním súvisia.  A  písať aj budeme možnostiach iných aktivít (najmä alpského lyžovania), turistických atrakciách, gastronómii, ubytovacích zariadeniach, wellness i spa a tiež aj zaujímavých ľuďoch, ktorí sa okolo toho všetkého točia.  No a dá sa písať aj o iných zážitkoch a postrehoch, golfovom výstroji, develeperských aktivitách… Témy sa iste vynoria aj samé.

A radi pri tom privítame iniciatívu aj vás, čitateľov. Budeme sa tešiť, ak prispejete vlastnými reportážami, zážitkami, dobrými tipmi, nápadmi, postrehmi či radami a samozrejme aj fotografiami.

 

golfistka Jana 3Jana Janků

šéfredaktorka

Golf&Travel

Autor: Jana Janků | 13. februára 2012