S Golf Club One si zahráte výhodnejšie

19. apríla 2018

Väčšina golfistov už „prevetrala“ palice. Rozmýšľa tiež o nadchádzajúcej sezóne, kam sa vybrať, aby to boli ihriská, kde hrať bude potešením a súčasne aj cenovo výhodné. S takouto ponukou opäť prichádza Golf Club One.

Ide o virtuálny klub, čo sa dá inak nazvať: klub bez ihriska. Na slovenskom trhu pôsobí už piaty rok. S každou novou sezónou sa usiluje ponúknuť zaujímavé služby. O aktivitách Golfového Clubu One (GKO) www.gko.sk a najmä novinkách sme sa pozhovárali s jeho prezidentom Rastislavom  Dikantom

  • Zopakujme si, prečo vôbec klub vznikol a čo je jeho cieľom?

Ponúkame viacero  zaujímavých služieb. Tou hlavnou tohto roku je, že po zakúpení si niektorého z dvoch členstiev môže člen hrať na viacerých partnerských ihriskách. Potom už za hru platiť nemusí. Počet voľných fee v danom dni na danom ihrisku je viditeľný na našej web stránke v rezervačnom systéme, v ktorom si členovia aj rezervujú svoje hry.

  • Komu sa oplatí byť členom GKO?

 

Medzi partnerskými ihriskami je aj Skalica.

Členstvo je učené najmä pre tých, ktorí chcú hrať počas sezóny na viacerých ihriskách a využívať jedno členstvo. Môže ísť napríklad o golfistu, ktorý si platí len registračné členstvo v SKGA na vedenie HCP a nemá zakúpené nijaký iné členstvo v nejakom klube, alebo také má a naše členstvo si prikúpi už k existujúcemu. Nie je dôležité, či ide o skúseného golfistu alebo začiatočníka.

  • Ako hodnotíte doterajšie štyri roky existencie GKO?

Každý projekt potrebuje istý čas na rozbeh. Platí to aj o nás. Za všetko však hovorí fakt, že okolo GKO sa vytvorila komunita hráčov, ktorí radi využívajú naše služby. Za štyri roky odohrali naši členovia tisícky hier na Slovensku a od minulého roku aj v Českej republike.

  • Čo vás za toto obdobie najviac prekvapilo, či už v pozitívnom alebo negatívnom zmysle?

Za pozitívum hodnotím veľa kladných reakcii našich členov, že vôbec existuje možnosť využívať také možnosti, ako ponúka GKO. Netajíme, že vzorom pre nás je Česká republika, kde už funguje podobný klub v oveľa väčšom meradle a medzi golfistami je obľúbený.

  • Zahrať v rámci GKO si možno aj Hrubej Borši.

    Do novej sezóny 2018 vstupujete s novinkami…

Predovšetkým sme zjednodušili doterajšie druhy členstiev. Zlúčili sme ich do dvoch: Hraj 5 a Hraj 8. To číslo prezrádza počet hier, ktoré môže člen odohrať za mesiac na partnerských ihriskách, z toho stanovenú časť v týždni (pondelok až štvrtok) a časť od piatku do nedele. Okrem toho pripravujeme aj tzv. “mini” členstvo s menším počtom hier pre hráčov, ktorí majú zakúpené iné hracie členstvá a chceli by si zahrať aj iné ihriská. Tento rok máme síce partnerských ihrísk menej ako vlani, ale sme pripravení podľa záujmu členov ich počet zvyšovať. Aktuálne ide o 7 ihrísk na Slovensku a v Rakúsku – Penati, Borša, Hainburg, Red Oak, Skalica, Sebedražie a Welten Báč a približne 40 v Českej republike. Medzi českými sú aj také exkluzívne ihriská, ako je Albatros, Karlštejn, Cihelny, Telč, Hluboká, Český Krumlov, Čeladná, Karlove Vary či Konopište. Denne majú naši členovia k dispozícii až 32 hracích kapacít.

  • Novinkou tiež je, že si možno dokúpiť doplnkové balíčky…

Áno, týkajú sa hry na ihriskách Penati, Borša (2 hry v týždni a 2 v piatok až nedeľu) a v Českej republike.

  • Čo by ste ešte radi potenciálnym záujemcom pripomenuli.

Podrobnosti nájdu na http://www.gko.sk. Tam sú uvedené aj podmienky hry na jednotlivých ihriskách.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jana Janků | 19. apríla 2018