Na Maurícius ide M. Wirdzek

27. mája 2018

Vždy mu chýbal k víťazstvu bodík-dva. Tentokrát to vyšlo. Michal Wirdzek sa stal víťazom dvojdňového turnaja The Amateur Golf World Cup (hralo sa v Báči a Hrubej Borši), a to tak v hlavnej súťaži jednotlivcov, kde sa hralo s 3/4 HCP na STBF netto, ale získal tiež najviac brutto i netto bodov.

Víťaz Michal Wirdzek

Získal tak hlavnú cenu, ktorou je plne hradená účasť na celosvetovom finále, ktoré bude tohto roku na exotickom ostrove Maurícius v dňoch 11. – 16. júna 2018. Ako víťaz si na svetové finále môže nominovať do reprezentačného tímu svojho „parťáka“ či „parťáčku“. Podmienkou ale je, že jeden hráč má HCP pod 15 a druhý nad 15.

Aj tí, ktorí nevyhrali, majú možnosť povzbudiť naše družstvo na Mauríciu. Promotér tohto turnaja Rasťo Koyš organizuje v termíne svetového finále 10-dňový tréningovo-súťažný zájazd na najlepšie maurícijské ihriská. Partneri negolfisti môžu relaxovať na krásnych piesočných plážach, plávať s delfínmi, loviť veľké morské ryby, či obdivovať najvzácnejšiu poštovú známku alebo pestrú flóru a faunu ostrova. Viac info nájdete na stránke www.ruko.sk.

Autor: Jana Janků | 27. mája 2018

Komentáre

  1. Gratulujem Misko