Jubilejný 10. ročník GOLF CHALLENGE 2019 po novom

05. apríla 2019

K 10. výročiu série golfových turnajov GOLF CHALLENGE, pripravil organizátor Roseart Agency pre hráčov niekoľko noviniek. Prvou je, že túra bude mať nové resp. upravené kategórie. Spozornieť by mali seniori, pretože C kategória sa ruší a nahradí ju kategória určená práve pre nich.

Tento rok pribudne aj jedno krásne ihrisko blízko pri Nitre RED OAK, kde sa uskutoční predposledné kolo. Túra sa bude hrať na už tradičných ihriskách – Welten Báč a Green Resort Borša. Všetky tri ihriská majú hráčom čo ponúknuť nielen čo sa týka kvality, ale aj dobrý servis a s tým spojenú skvelú kuchyňu.

Prvé kolo odštartuje v sobotu 11. mája 2019. Bude sa štartovať  z jamiek č. 1 a 10 a v záujme, aby vznikali „zápchy“ a príliš sa dlho nečakalo na rany, bude maximálny počet hráčov na každom turnaji stanovený na 96.

Zaujímavé ceny pre celkových víťazov

Aj tento rok – už takmer tradične – súťažíme o golfový pobyt od cestovnej kancelárie Costa Golf. Celkoví víťazi jednotlivých kategórií budú mať možnosť zahrať si na nádherných ihriskách kúsok od mesta Malaga v La Cala golf resorte. Hráči sa dozvedia všetky informácie aj pravidlá, respektíve spôsob vyhodnotenia celkových víťazov na FB i web srtánke GOLF CHALLENGE 2019 a taktiež v prílohe turnajov na SKGA serveri.

Deň detí v Hrubej Borši

Ďalšou novinkou je presun už 6. ročníka Dňa detí premiérovo na ihrisko Green Resort Hrubá Borša, kde si popri golfovom turnaji prídu na svoje aj deti a ich mamičky. Tento turnaj sa koná v nedeľu 2. júna 2109. Deti, ktoré golf už hrajú, budú mať možnosť zmerať si svoje sily na „public deviatke“, kde pre nich bude v spolupráci s ihriskom turnaj zdarma.

Pre zatiaľ „negolfové“ deti je pripravený iný zaujímavý program. Úsmev na tvárach im vyčarí kúzelník Talostan, detičky budú maľované na tvár, pripravené budú aj dielničky, skákací hrad, bublifukovač, golfoví tréneri a tanečné vystúpenia skupiny EsDance.

Program trvá od cca 10.00 do 14.30 a všetky atrakcie pre deti sú zdarma! Pripravený je aj program pre negolfistov alebo začínajúcich golfistov a samozrejme aj mamičky.

Generálnym partnerom dňa detí budú Tatranské kúpele Lučivná.

Tradičná tombola podporí Babie leto

Zaujal nás charitatívny projekt Babie leto, ktorého cieľom je pomáhať osobnostiam Slovenska na sklonku života či už finančne alebo inou formou. Preto tohtoročný výťažok z tomboly poputuje práve na jeho podporu.

Na vás i skvelé športové výkony sa teší hlavný organizátor Michal Wirdzek.

Autor: Jana Janků | 05. apríla 2019