V Penati vyzbierali pre onkologické deti 38 000 €

28. mája 2019

V sobotu 18. mája 2019 sa v Penati Golf Resorte zišli golfisti na už piatom ročníku obľúbeného charitatívneho turnaja GOLFING WITH HEART 2019.  Výťažok z neho bol prostredníctvom nadácie Dobrý anjel venovaný deťom a rodinám postihnutým onkologickým ochorením.

Radosť organizátorov z dobrého skutku.

Nad turnajom drží každý rok záštitu Ing. Ján Tomáš, člen predsedníctva Nadácie pre potreby detí a mladých ľudí trpiacich rakovinou – Golfing with hearth (GWH). Hralo sa na ihrisku Heritage Course a na štart nastúpilo  79 hráčov, prevažne členov

Víťazi turnaja.

Penati Golf Clubu. Vyzbieralo sa 18 000 EUR. Na tejto sume sa podieľala aj dražba, ktorá je každý rok atraktívnym obohatením tohto charitatívneho podujatia. Dražili sa: hokejka a šiltovka zo Stanley Cupu s podpisom hokejistu Mariána Hossu, nástenný obraz od Zdenky Sebök Tajbošovej, sklenené srdce od Achilleas Glass a vynikajúce Bordeaux víno Chateau Mouton Rotschild od firmy Premier Vin.

Hrať dobre si žiada dokonalé sústredenie.

Všetky vyzbierané príspevky každý rok znásobuje hlavný partner podujatia – lichtenštajnská VP BANK. Tá prispela čiastkou 20 000 EUR a tak Dobrému anjelovi tento rok odchádza krásnych 38 000 EUR.

Na turnaji vždy býva veselo.

V pozvánke na GWH 2019 bolo uvedené: ,,Máj je lásky čas a láska sa dá prejaviť rôznymi spôsobmi.  Aj spolupatričnosťou k tým, ktorým osud nerozdáva dobré karty a siaha na to najcennejšie – na ich zdravie.“  Vďaka golfistom s veľkým srdcom sa podarilo naplniť spoločný cieľ aj tento rok. A nechýbala pri tom dobrá nálada a dobrý golf.

Vďaku si teda zaslúžia všetci „dobrí anjeli“ – priami účastníci turnaja ako aj sponzori podujatia, predovšetkým spoločnosti NAY, EAKTOR TEST, LTO TRADE, STRABAG, KOOPERATÍVA, DYNAMIC RELATIONS, NAD-RESS, FIT&CO, MEDCORP, GRS, PROTRON, STAVFLEX, ANASOFT, REMPO, ARCGEO, GOLF CENTRUM, KOMERČNÍ BANKA, ALTRIVIO a samozrejme hlavný partner podujatia VP BANK.

 

 

Autor: Andrea Kyskynova | 28. mája 2019