Charity turnaj v Koši s hedikepovanými

31. mája 2019

V  sobotu 25. mája 2019 usporiadali aj v Agame  CHARITY GOLF CUP pri príležitosti Národného dňa golfu. Pozvali i negolfistov a telesne postihnutých ľudí. Spoločne prežili krásny deň na golfe, príjemne sa zabavili  a pritom  pomohli dobrej veci.

 

Špeciálne autíčko Paragolfer pre hendikepovaných je v Agame k dispozícii zdarma.

Hendikep je len číslo

Podujatie otvoril prezident Slovenskej golfovej asociácie Tomáš Stoklasa. Prišiel aj  prezident Slovenskej golfovej asociácie hendikepovaných Peter Lenčeš a priviedol ľudí s telesným postihnutím, ktorí si mohli skúsiť  paragolfer, zatiaľ jediný na

Na charitatívnom turnaji sa zišla skvelá čs.-slovenská partia.

Slovensku. Pozvanie prijal aj  prezident Českej golfovej asociace hendikepovaných Mirek Lidinský. Toho sprevádzali aktívni golfisti s telesným postihnutím. Ukázali, že zdravotný stav človeka nie je hendikepom ani pri golfe a hendikep je pri golfe naozaj len číslo. Svedčili o tom ich krásne údery a hlavne výsledky.

Dve členstvá a kurz zdarma

Súčasťou bola aj finančná zbierka, ktorou sa GC Agama rozhodol podporiť dvoch ľudí s telesným postihnutím. V plnej miere im uhradí golfový kurz a členstvo. Takže, kto počas júna prejaví najviac záujmu o golf, tomu umožnia stať sa golfistom. Paragolfer je v Agame k dispozícii bezplatne.

Autor: Petra Dzurikova | 31. mája 2019