Aga-mačky opäť mraučali

07. júna 2019

Dámy z GK Agama Koš sa už minulý rok zapojili do medzinárodného podujatia Women’s golf day. Nakoľko sa to Aga-mačkam zapáčilo, bolo jasné, že tento rok dátum 4. jún určite nezostane bez povšimnutia.

Pred samotnou hrou hlavne pre začiatočníčky zorganizovali golfovú akadémiu, medzi tým sa všetky prítomné dámy prestriedali v Golf bare, kde ich „cica“ Iva Rapantová a jej kúzelné ručičky premenili na krásne Aga-mačky.

Podmienkou účasti bolo ružové tričko a dobrá nálada. Všetky to dodržali. Darmo, v Agame je okrem dobrej nálady samozrejmosťou aj disciplína. Niektoré stihli napiecť, iné sa postarali o pitný režim.  Každá Aga- mačka tiež dostala pred hrou uši a odznak „Warning-Girls on tour“.

Hralo sa systémom texas scramble na 9 jamiek a najlepšie sa darilo Niké Labudovej a Mirke Melichárekovej. Nearest to the pin vyhrala Dada Roskošová.

Šerpy sa stretli s obrovským úspechom, ale okrem nich baby hrali o prachy. Amatérsky štatút ale porušený nebol, potvrdil to aj člen športovo technickej komisie Marián Truben. Boli to totiž hlavne ,,prachy“ na pranie, a rôzne fantastické veci, ktoré sa zídu v každej domácnosti, o ktoré sa postaral sponzor tohro podujatia Laco Roskoš. Bol to skvelý deň i večer so skvelými ľuďmi, ktorých spojil GK Agama

 

Autor: Petra Dzurikova | 07. júna 2019