Pod červeným dubom v červenom

14. júna 2020

Aj v Nitre v rezorte Red Oak sa rozhodli osláviť medzinárodný Deň ženského golfu. Po presunutí padol termín na 11. júna 2020. Súčasťou veselého programu na oslavu ženského golfu zorganizovali aj  turnaj na 9 jamiek. Zúčastnili sa ho nielen dámy z Nitry, ale aj z iných golfových klubov zo Slovenska. Keďže logo a dress kód Dňa ženského golfu sú červené,  každá z účastníčok sa usilovala do svojho odevu  zakomponovať túto farbu. A tak sa to aj v Nitre naozaj červenalo – veď červenú má rezort už v názve  i logu – podľa duba, ktorý čnie nad ihriskom a v jeseni sa naozaj sfarbuje do červena. Po anglicky Red oak. A hráčky ešte aj krásne ladili s rozkvitnutými vlčími makmi okolo ihriska. Tam sa v týchto dňoch naozaj hemží farbami rôznych kvetov a pripomína maliarsku paletu.

Prišli aj dámy z iných klubov.

Uvoľnenie koronových obmedzení umožnilo rozbehnúť sezónu v plnej sile. V nedeľu 14. júna bolo už 4. kolo DYNAMAX GOLF TOUR 2020, konečne aj s vyhlasovaním výsledkov. Tradične sa táto túra hrávala iba v nedeľu, no keďže zožala minulý rok veľký úspech, pribudlo pár termínov aj na utorok. Počas tejto klubovej túry sa hrá za zvýhodnené fee, iba 39 €! Viac informácii na www.redoakgolf.sk

Ako informovala Ema Kutišová z marketingu klubu, letnú sezónu rozbehnú v Nitre naplno 27. júna 2020 tradičným predprázdninovým turnajom, počas ktorého oslávia meniny všetci prítomní Petrovia a Pavlovia. Peter & Pavol HCP turnaj bude už tretí krát, preto organizátori veria, že po menšej prestávke s golfom sa podarí stmeliť členov klubu. Po turnaji všetkých čaká zábava s hudbou a spoločne s kamarátmi i partnermi  si v klubovej atmosfére vychutnajú dobré jedlo a víno od spoločnosti TerraWylak a strávia príjemný večer bez koronových obmedzení.

Rozkvitnuté maky v týchto dňoch krášlia aj okolie Red Oak.

Obdivovať môžte aj biele margarétky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jana Janků | 14. júna 2020