Začal váš elektrický golfový vozík štrajkovať?

14. júna 2020

Najmä ak sa šplháte kdesi do kopcov po ihrisku na Táľoch či v Ostravici iste na svoj elektrický golfový vozík nedáte dopustiť. Avšak iba do chvíle, kým batéria či mechanika nezačnú štrajkovať. Našli sme firmu, kde sa vám v prípade problémov pokúsia pomôcť. Rozprávame sa s riaditeľom PoweR export-import Milanom Vrabľom.

 

 

  • V súčasnosti je už bežné, že mnohí, a nielen starší golfisti, požívajú elektrické golfové vozíky. Často ich nakúpia v zahraničí cez e-shopy. Po istom čase sa však môžu vyskytnúť problémy s batériou, nabíjačkou alebo elektrickým systémom a riešenie cez pôvodného obchodníka je neraz zložité i finančné náročné. Viete im pomôcť?

Áno, vieme pomôcť s batériou a nabíjačkou. S elektrickým systémom však iba v prípade, ak vieme zabezpečiť náhradné komponenty.

  • Nie ste špecializovaná firma na golfové vozíky. Čomu sa vo všeobecnosti venujete?

    Elektrický golfový vozík oceníme najmä na kopcovitých ihriskách.

Špecializujeme sa na vývoj a výrobu  akumulátorov, nabíjačiek, napájacích zdrojov, UPS systémov, ultrazvukových systémov  a rôznych elektronických systémov.

  • Ako je to s vašimi cenami? Nie je v prípade problémov lepšie zohnať si originál batérie či nabíjačky?

Naše ceny vychádzajú z ceny materiálu a nákladov s tým spojených. Takže môže sa stať, že sme lacnejší, ale aj drahší ako originál. Dodám však, že na výrobu akumulátorov používame výlučne kvalitné články prevažne japonskej výroby.

  • Čo by ste odporučili golfistom, aby mali čo najmenšie problémy so svojim elektrickým vozíkom a jeho príslušenstvom?

Najjednoduchšie pravidlo je akumulátor vždy po použití nabiť. Skladovať ho teda treba v nabitom stave a tiež nenechať v prostredí, kde býva mráz alebo vládnu vysoké teploty.

  • Kde vás golfisti nájdu?

Sídlime v bratislavskej Petržalke, oproti Inchebe.

Kontakt:

PoweR export-import s.r.o.

Pečnianska 15,

851 01 Bratislava

T: 02 68202400

E: blava@spower-exim.sk,

www.spower-exim.sk

 

 

Autor: Jana Janků | 14. júna 2020