Aj Skalica už pod krídlami TMR

30. augusta 2020

Spoločnosť Tatra Mountain Resorts (TMR) sa od minulého roku angažuje nielen v horskom ale aj golfovom biznise. Najskôr vstúpila vlastnícky do dvoch českých golfových rezortov Ostravice a Kaskáda a následne nadviazala spoluprácu s golfovým rezortom Olomouc. Pred pár dňami pribudol pod jej krídla aj prvý slovenský golfový rezort – Skalica.

Ako sa píše v oficiálnej tlačovej správe TMR aj v prípade Skalice ide o formu obchodnej spolupráce. ,,…tá sa nám osvedčila už v prípade ihriska v Olomouci,“ informoval riaditeľ golfového segmentu v TMR Jan Kastner. ,,Do budúcnosti to má veľký potenciál na úspešné fungovanie. Práve preto sme sa rozhodli v podobnom duchu nadviazať spoluprácu aj na Slovensku, vďaka čomu  sa Golf Resort Skalica stal od 18. augusta 2020 našim partnerským rezortom. V praxi to bude znamenať, že na tomto golfovom ihrisku budú môcť členovia našich klubov využívať všetky zvyčajné produkty a budú si môcť tiež dokúpiť členstvo ešte v aktuálnej sezóne. Spoločnosť TMR chce zároveň využiť čoraz väčšiu popularitu golfu a potenciál golfových rezortov sprístupniť pre členov klientskeho programu  GOPASS. Tí tak okrem výhodnejšej lyžovačky alebo vstupov do akvaparkov budú mať možnosť získať aj hru v golfových rezortoch za atraktívne ceny.“

Novú spoluprácu si pochvaľuje aj manažérka skalického klubu Soňa Postová. Upozorňuje, že členovia sa vďaka novej spolupráci s  s TMR tešiť na rôzne zľavy. Kaskádu, Ostravice, Olomouc si môžu zahrať VIP členovia neobmedzene do konca sezóny 2020 úplne zadarmo a Classic členovia za poplatok 60 Eur.
Autor: Jana Janků | 30. augusta 2020