V Bernolákove a Malackách už tiež na letné gríny

11. marca 2017

Od soboty 11. marca 2017 sa dá hrať na letné gríny aj v rezorte Black & White, a to na ihriskách Park v Bernolákove i na Public, Sand a Pine v Malackách. Pred dokončením úpravy sú aj letné gríny na ihrisku Black River v Bernolákove, ktoré budú golfistom k dispozícii od 18. marca 2017.

Nová recepcia s usmiatou obsluhou.

Nová recepcia s usmiatou obsluhou.

Už prvé teplejšie jarné dni pritiahli do Bernolákova množstvo zvedavcov. Hlavným dôvodom je najmä obnovený kaštieľ Theresia Chateau, ktorý sa už skvie v plnej svojej kráse. Upravené je aj jeho okolie a v interiéroch zostáva dokončiť už len pár detailov. Slávnostné otvorenie za účasti vzácnych hostí je naplánované na koniec prvého aprílového týždňa.

Reštaurácia sa počas pekných dní presunie na nádvorie kaštieľa.

Reštaurácia sa počas pekných dní rozšíri aj na nádvorie kaštieľa.

V Parku i na Black River však bolo vidno počas uplynulého víkendu aj viacero golfistov. Ocenili, že obe ihriská sú pekne vyčistené od lístia i zbytočných porastov. Počas zimy, keď voda v jazierkach zamrzla, sa napríklad podarilo vyrezať výhľadu na grín brániace rákosie na 16. jamke pri veži, ale i na iných miestach. V slušnom stave je už aj väčšina grínov. V nedeľu sa na Black River vybrala na footgolf  aj vyše 20-členná skupina Angličanov, ktorá túto hru zahrnula do programu predsvadobného lúčenia sa so slobodou jedného z nich.

Unikátny bar pozostáva zo zachránených historických artefaktov.

Unikátny bar pozostáva zo zachránených historických artefaktov.

Na golfistov čakajú aj moderné šatne s potrebným zázemím.

Na golfistov čakajú aj moderné šatne s potrebným zázemím.

Na členov i návštevníkov Parku a Black River čaká od novej sezóny  nová recepcia hneď pri hlavnom vchode do zrekonštruovaného kaštieľa. Okrem nej tam nájdu aj ďalšie golfové zázemie na najvyššej úrovni, ako sú šatne, ale najmä príjemnú reštauráciu s hnedými klubovkami i unikátny bar s výhľadom na nádvorie kaštieľa, ktoré bude počas pekného počasia slúžiť ako terasa. Otvoriť by ju mali čoskoro, rovnako ako luxusnú reštauráciu Maria Theresia v susedstve, PRO-shop i ďalšie spoločenské a iné priestory.

Autor: Jana Janků | 11. marca 2017