GOLFUJ OKOLO SVETA TOUR 2024

20. apríla 2024

Vo štvrtok 25. apríla 2024 odštartuje v Báči prvým turnajom populárna športovo ladená Golfuj okolo sveta tour.  Celkovo sa bude hrať šesť turnajov, a to od apríla až do septembra. Novinkou v turnajovom kalendári je júnový turnaj na najlepšom rakúskom ihrisku v Adamstali. Súťažiť sa bude v dvoch HCP kategóriách (do 15 a nad 15 s max. HI 25). Hráči sa môžu tešiť aj na viacero vložených súťaží – Longest drive, 2 x Nearest to pin a Nearest to pin druhou ranou, kde ceny venovali partneri túry Zerex, Zlatý Bažant, Rona a Elesko.

Ako už tradične, aj tento rok budú účastníci súťažiť o atraktívne zájazdy na medzinárodné amatérske golfové podujatia. Do celkového poradia sa im započítavajú tri najlepšie stbf netto výsledky spolu s finálovým výsledkom z posledného turnaja v Borši.

Celkový víťaz A-kategórie bude reprezentovať Slovensko na Amateur Golf  World Cup v Dominikánskej Republike. Víťaz B-kategórie získa možnosť zúčastniť sa svetového finále World Amateur Golfers Championship na Phukete v Thajsku.

Golfuj okolo sveta tour je určená pre individuálnych amatérskych hráčov, ale aj pre partnerské firemné flajty. V prípade záujmu o firemný flajt kontaktujte organizátora na rusty@ruko.sk. Tešíme sa opäť na vašu účasť a skvelé športové výsledky v duchu fair play.

 

 

Autor: Jana Janků | 20. apríla 2024