V Borši čakajú opäť pestrú sezónu

17. marca 2017
Vo Hrubej Borši už beží golfový program naplno, ba začali tam už aj s prvými turnajmi. Keďže aj tohto roku tam očakávajú veľkú návštevnosť, tu je pár čerstvých informácií.
Pre hráčov nachystali pre novú sezónu jednak osvedčené formáty, či už je to celosezónna súťaž ECLECTIC BORŠA HCP DAY, v ktorej sa opäť súťaží o hodnotné golfové zájazdy, alebo štandardné IMG_8768majstrovstvá klubu v hre na rany aj na jamky pre priaznivcov ,,súťažnejšieho“ golfu. Ďalej chystajú viacero tematických FUN turnajov, ako napríklad veľkonočný, helloweensky, Burčák HCP Day alebo aj viacero nočných turnajov, mnoho vo formáte Texas scramble, ktorý je hráči veľmi obľúbujú. Takisto tam bude viacero komerčných turnajov, keďže ihrisko je u organizátorov veľmi obľúbené.
IMG_8817-HDRMatej Hlávka GC Boša píše: ,,Keďže sme ešte stále relatívne mladý rezort, neustále pracujeme na zvyšovaní komfortu, pocitu z hry a výzoru ihriska. Či už spomenieme budovanie a zlepšovanie infraštruktúry v rezorte, výsadbu nových stromov či skvalitňovanie hracích plôch.“
Ceny za členstvo v klube zostali oproti minulej sezóne nezmenené, takisto aj väčšina hracích fee. Novinkou medzi členstvami je štartovacie členstvo, ktoré je určené pre golfistov – začiatočníkov a platí na 9 jamkovom verejnom ihrisku. Ako novinky nám pribudlo niekoľko druhov zliav:

  • Celý flight 3+1 zdarma – platí pri zaplatení 3x plné greenfee na 18 jamiek
  • Sunset fee – 2,5 hodiny pred západom slnka sa hrá za cenu 9 jamiek
  • 50% zľava na požičanie golfového autíčka pri zaplatení 2x plné greenfee na 18 jamiek
No a v neposlednom rade na golfistov čaká tím usmievavých ľudí, ktorý sa budú starať o ich komfort 🙂
Foto: archív ihriska
Cenníky ihriska pre túto sezónu nájdete na www.golfborsa.sk.
Autor: Jana Janků | 17. marca 2017

Komentáre

  1. Maličký preklep, Hrubá Borša, takže nie v Boši, ale v Borši 🙂