Cestovanie na golf bez palíc

16. mája 2017
Predajňa na letisku v Malage.

Predajňa na letisku v Malage.

Írska spoločnosť Clubs to hire, v preklade: Palice na vypožičanie, naďalej rozširuje svoje služby. V súčasnosti má už na zozname miest, kde požičiava palice vysokého štandardu, 23 destinácii po celom svete vrátane USA, Thajska a Južnej Afriky.

Nedávno táto spoločnosť otvorila dva nové značkové obchody na lestiskách v španielskom Alicante a hlavnom meste Mallorky – Palma a ďalší čoskoro pribudn ďalší aj v portugalskom

Faro. V súčasnosti si možno vypožičať golfové sety v týchto destináciách: Španielsko – Alicante, Costa Dorada, Girona, Gran Canaria, Malaga, Murcia, Palma (Mallorca) a Tenerife; Portugalsko – Faro, Lisabon a Madeira; Cyprus – Paphos; Maroko – Marakéš; Turecko – Belek; Južná Afrika  – Kapské mesto; Thajsko – Bangkok, Pattaya a Phuket; USA – Orlando, Florida a Scottsdale, Arizona; Veľká Británia a Írsko  – Cork, Dublin a Edinburgh.

Poplatok za vypožičanie golfového setu je od 35 € so 60 € na týždeň. . Všetko sa dá online cez www.clubstohire.com a zaplatiť kartou. Ako hovorí Tony Judge, výkonný riaditeľ Clubs to Hire,   tohto roku očakávajú, že ich službu využije viac ako 75 000 golfistov. Vybrať sa dajú nielen značky setov, ale napríklad aj putterov.

 

Autor: Jana Janků | 16. mája 2017