Všetky ihriská nestihnete, ale môžete si vybrať unikátne

11. júna 2017

To sa jednoducho nedá: počas ľudského života nie je možné odohrať všetky golfové ihriská na celom svete. Je ich totiž podľa posledných údajov vyše 34-tisíc. Čo ale sústrediť sa iba na niektoré z nich? Na tie unikátne. Pozýva vás na ne autor projektu:  www.mostuniquecourses.com, český golfový novinár Antonín J. Grimm.

Čo tak zanechať svoje stopy na najstarších golfových ihriskách, kde naši predkovia hrali už pred niekoľkými storočiami? Alebo si užiť vetra na ozajstných linksoch, ktorých je menej než 1 % zo všetkých ihrísk? A také ihrisko, ktoré sa pýši titulom The Royal? Dá sa tiež nasledovať najlepších profesionálov a odohrať ihrisko, ktoré hostí najprestížnejšie golfové turnaje? Alebo sa postaviť na odpalisko TOP 100 svetových ihrísk?

SAMSUNG CAMERA PICTURESPrejdite na stránku www.mostuniquecourses.com a porovnajte si svoju golfovú históriu s ďalšími hráčmi z celého sveta. Kliknete na vybranú kategóriu, alebo vyhľadajte ihrisko podľa mena, či si vyberte krajinu zo zoznamu. Pokiaľ kliknete na vybrané ihrisko, uvidíte podrobné informácie, kontakty a fotografie.

Potom označte, kde ste už hrali. Vyplňte jednoduchý registračný formulár (nezabudnite potvrdiť doručený e-mail!) a pozrite sa na vaše „skóre“. Majte na pamäti, že golf je džentlmenský šport a pristupujte prosím k tomuto rovnako.

Užite si veľa zábavy a pridávajte ďalšie zaškrtnuté ihrisko, inými slovami, plňte si svoje golfové sny. Alebo si „zasúťažte“ s priateľmi či členmi golfového klubu. Po odohraní všetkých ihrísk v každej kategórii od nás môžete očakávať malé prekvapenie. Peknú hru!

Logo www mostuniquecourses comAntonín J. Grimm,

golfový novinár a cestovateľ z Českej republiky,

člen IGTWA a EGTMA

Autor projektu:  www.mostuniquecourses.com

GSM + 420 602 229376

info@mostuniquecourses.com

Autor: Jana Janků | 11. júna 2017