Novinky v Penati

22. marca 2019

Penati Senica, ktorý aj zahraniční odborníci pravidelne vyhlasujú za slovenský golfový areál č. 1, prichádza do novej sezóny s niekoľkými novinkami.

Jednou z nich je akcia PLAY 4, PAY 3. Po novom platí v sezóne 2019 už celý týždeň, nielen pondelok-utorok, ako to bolo v minulosti. Treba ale dávať pozor na dni, kedy sa do Penati vyberiete. Pondelok – štvrtok platí akcia bez obmedzenia, v piatok & víkend po 12:00 hod. Akcia je určená pre koncových užívateľov (nie turnaje). Na PLAY 4 – PAY 3 môžete nabookovať max. 3 flighty/deň, t.j. 12 hráčov.

Na výhodnejšiu hru možno využiť aj zvýhodnené fíčka: Happy Hour, Sunset Fee a Unlimited Golf. 

Platí princíp nekombinovania zliav. Bližšie info o aktuálnych cenách fíčiek a golfových služieb nájdete v cenníku: http://www.penatigolfresort.sk/golf/cennik/

a informácie vám kedykoľvek poskytne aj recepcia.

Novým produktom je GOLF PASS. Ide o ročné fíčko aj so zľavami pre vekové kategórie.

Ďalšou novinkou je seniorské ročné členstvo, ktoré už hráči poznajú. V tomto roku je však ešte bližšie k seniorom , lebo veková hranica  je jednotná 50+ pre všetkých,

(predtým bolo 50 + ženy, 55+ muži). Podmienky aj cena 590 EUR zostávajú nezmenené, na toto členstvo za hrá len v pondelok – utorok – streda.

Autor: Jana Janků | 22. marca 2019